BIST 10.644
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.506,08
HABER /  GÜNCEL

Gürsel Tekin'i acıtan olay

Gürsel Tekin CHP'de neler olacağını Hadi Özışık'a anlattı. Best FM ile Konuşan Türkiye programı tiryakilik yaratacak.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- CHP'de kazan kaynıyor. İstanbul teşkilatı ile Genel Merkez arasında kriz mi var? Eski İl Başkanı Gürsel Tekin yaşananları Best FM'de anlattı.

ACI VERİCİ

Hadi Özışık merak edilenleri sordu, Tekin cevapladı.. Tekin 3 ay önce kendisine belediye ve ilçe başkanlarının tam destek verdiğini ancak bugün bugün ne değiştiğini anlamakta zorlandığını ve bu durumun acı verici olduğunu söyledi.

İl yönetiminde istifa eden üyelere para verildiği yönündeki iddialara inanmak istemeyen Tekin, sosyal demokrat partide böyle şeylerin konuşuluyor olmasının üzücüğü olduğunu belirtti. Tekin sokaktaki vatandaşın kendisine olan desteğin tam olduğunu da sözlerine ekledi..

Best FM radyosunda bir klasik haline gelen Konuşan Türkiye programı İMD Başkanı gazeteci Hadi Özışık ile yeniden sahalara dönüyor...
Pazartesi günü başlayacak olan program hafta içi 5 gün yayında olacak... Program sabah saat 09:00'da başlayacak ve 1 saat sürecek...

Hadi Özışık ile Konuşan Türkiye programına, Hürriyet Ankara Temsilcisi Metehan Demir de zaman zaman analizleriyle katkıda bulunacak... Halkın sorunlarını dile getirecek olan program, gündemin sıcak başlıklarına farklı pencerelerden ışık tutacak...

PROGRAMI NASIL DİNLEYEBİLİRSİNİZ?

Canlı yayınlanacak olan programı radyodan İstanbul ve İzmir'de 98.4, Ankara'da 98.3 frekansından; internetten  http://www.bestfm.com.tr/ adresinden de dinleyebilirsiniz.

PROGRAMA KATILMAK İÇİN

Programa sorularınız ve yorumlarınızla katılmak için konusanturkiye@bestfm.com.tr ya da hadiozisik@bestfm.com.tr mail adreslerine mail atarak ya da tüm operatörlerden 3411'e best yazıp SMS atabilirsiniz.