BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,05
ALTIN 2.324,97

Gürbüz Tokay ile Phaselis Rose’da

Bu hafta sizlerle Antalya Kemer Tekirova’da bulunan Club Hotel Phaselis Rose’un Genel Müdürü Gürbüz Tokay ve ekibinin “ben tatilim” dedirten kendilerine özgü farklı hizmet anlayışlarını paylaşmak istedim.

Merhabalar,

Bu hafta sizlerle Antalya Kemer Tekirova’da bulunan Club Hotel Phaselis Rose’un Genel Müdürü Gürbüz Tokay ve ekibinin “ben tatilim” dedirten kendilerine özgü farklı hizmet anlayışlarını paylaşmak istedim.

  

  

Otelin Genel Müdürü Gürbüz Tokay;  % 50 si inanç, geri kalanı da farkınızı tatilciye yaşatmak için ekip olarak çok çalışmak ve istemek. Biz birbirine omuzu dönük çalışanlarımızın bile birbiriyle iletişim kurmasını sağlayabilecek bir iletişim içerisindeyiz. Birimizin gözü diğerinin hizmetidir. Bizim otelimize geldiğinizde şortunuzu giyin ve tatilin tadını çıkarın.

  

Resepsiyonda saat bile kullanmıyoruz. Her şeyin durduğu tatilin başladığı yerdesiniz ama biz sizin tatiliniz için her ayrıntıyı düşünüyoruz, ben ve ekibim hizmete aşığız. Otelimizin gerek plajı, gerek yaşam alanları, doğası, çocuklar için düşünülmüş ayrıntılar, yiyecek içecek üniteleri, tatilde nasıl daha dinlendirirken eğlendiririz ve tatilciyi bize ayırdıkları tatil zamanında mutlu edebiliriz üzerine kurulan bir sistemimiz var.

  

Gürbüz Tokay ve Ekibi Tek Yürek

Oteldeki 1900 misafiri bir festival edasında ağırlayan bu ekip o kadar iyi görev dağılımı yapmış ki en ufak bir koşuşturmaca yok, kalabalık yok ve herkes mutlu. Gürbüz Tokay’a dedim ki; yaz operasyonunu şimdiden bitirmişsiniz belli ki iyi hazırlık yapmışsınız, ekibinizin heyecanı, birlik ve beraberlik ruhu, gülümseyen yüzleri beni etkiledi demeye kalmadı ki bir anda hizmet ordusunun tam ortasında buldum kendimi ve bir anda da sizlerle paylaştığım bu tatil hatırasının özverili çocukları yine otelin dört bir yanına hizmet ve servis için dağıldı.  Gürbüz Tokay ise önümüzdeki yılın yılbaşı programıyla ilgili olarak yapacaklarını, planlarını bizzat yerinde sanki yeni yılı yaşıyormuşçasına bir sevinçle anlattı.  İşte tatil budur dedim.  Gülen yüzler, zamansız mekanlar ve 7 den 70’e mutlu insanlar.

  

Tatil planlarınızın arasına Club Hotel Phaselis Rose’u alın derim. Gürbüz Tokay ve ekibi farkını sizlere yaşatacaktır.

  

Gürbüz Tokay’ın usta bir aşçı olup o günlerden bugünlere gelen ve Genel Müdür koltuğunda oturmak yerine ekibiyle bütünleşen kendine özgü yapısı belki de bu başarının önemli bir kısmı.

Ne diyelim bu tatilin tadı damağımızda kaldı.

Tatil tadında kalın…