BIST 10.277
DOLAR 32,32
EURO 34,84
ALTIN 2.394,39
HABER /  DÜNYA

Güpegündüz tecavüze seyirci kaldılar!

15 yaşındaki çocuk, sokak ortasında kadına tecavüz ederken kimse durdurmadı!

Abone ol

Amerika'nın Toledo kentinde yaşayan 15 yaşındaki Anferney Fontenet, arkadaşının evinden kütüphaneye giden 26 yaşındaki kadını durdurup, sesini çıkarırsa elindeki makasla onu keseceğini söyleyerek, gün ışığında, sokağın ortasında, arabalar geçerken kadına tecavüz etti.

Olayı gören sürücülerden bazıları 911'i arasa da, hiçbirinin kadına yardım için durmadığı öğrenildi. Bir sürücünün yavaşlayıp kornaya bastığı, bir başkasının geri dönüp, çocuk kaçarken olay yerine tekrar baktığı açıklandı.
Fontenet kadının telefonu da çalıp kaçtıktan sonra, yoldan geçen bir yayadan yardım için cep telefonunu istemesine rağmen reddedildiği de öğrenildi.

Bütün bu olanların ardından Toledo Blade gazetesine açıklama yapan talihsiz kadın: "İnsanların duyarsızlığı beni çıldırttı" açıklamasını yaptı.

Ancak polis yetkileri, olayın yaşandığı muhitin pek güvenilir bir yer olmadığını, insanların bu yüzden otomobillerini durdurmamış olabileceğini ve 911'e ihbarda bulunanların, bunun bir tecavüz olayı mı yoksa bir çiftin sevişmesi mi olduğunu anlayamadıklarını bildirdiklerini açıkladı.

Yakalanan Anferney Fontenet tecavüz ve soygun suçlamalarıyla yargılanacak. Fontenet tecavüz esnasında korna seslerini duyduğunu ama ciddiye almadığını söyledi.

KIZ SATMA UTANCINDA SON PERDE
HABERİN DEVAMI

[PAGE]


Çorum’da başlık parası karşılığı iki kez imam nikâhıyla evlendirilen 12 yaşındaki K.A., Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne teslim edildi...

Çorum’un Sungurlu ilçesinde önce dört inek, daha sonra 10 bin TL “başlık parası” karşılığında iki kişiyle “imam nikâhı” ile birlikte yaşamasına izin verilen 12 yaşındaki K.A., ailesinden alınarak Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne teslim edildi.

“Beden ve ruh sağlığının bozulup bozulmadığının” belirlenmesi için dün Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderilen K.A.’nın, işlemlerinin ardından Çorum’a getirileceği ve yurtta psikolojik destek alacağı kaydedildi.
K.A.’nın, Çorum’daki yurdun yanı sıra başka ildeki bir yurda gönderilebileceği de belirtildi. K.A., önceki gün kemik yaşının tespiti için Çorum Devlet Hastanesi Adli Tıp Şubesi’ne sevk edilmişti.

Doktora soruşturma

Sungurlu Kaymakamı Hulusi Şahin ise Sungurlu Devlet Hastanesi’nde K.A.’yı karnında ölen bebeğini almak için ameliyat eden ancak polise haber vermeyen doktor hakkında adli ve idari soruşturmanın dün başlatıldığını açıkladı. Ankara’da bir süre birlikte yaşadığı ve K.A.’nın hamile kalmasına neden olduğu öne sürülen Kamber B. hakkında da Sungurlu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yakalama kararı çıkarıldığı kaydedildi.

Düğün gecesi damada şok

[PAGE]

Sakarya'nın Taraklı ilçesinde nişan yapıldıktan sonra ziynet eşyaları birlikte ortadan kaybolduğu iddia edilen sahte gelin gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre olay, Taraklı ilçesi Hacıyakup köyü Bayır mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre köyde ikamet eden damat adayı A.D. (28) kasım ayında arkadaşı M.Ş.'nin tanıştıracağı kızla evlenmek üzere Kahramanmaraş ili Elbistan ilçesine gitti. A.D. burada ismini Ü.O. olarak tanıtan kişi ile buluştu. Ü.O. kendisiyle evlenmek isteyen kişinin Mersin ilinde yaşayan F.G. (25) olduğunu söyledi.

Ü.O.'dan adresi alan A.D. Mersin'e giderek F.G. ile tanıştı. Tanışmanın ardından nişan yapmak üzere köye dönen A.D ve F.G.'nin aileleri arasında yapılan söz merasiminin ardından düğün hazırlıklarına başlandı. Nişanda kendine takılan 3 adet bilezik, küpe, giyim eşyası, alyans ve bin TL parayı alan F.G., akrabaları ile düğün hazırlıkları için Mersin'e geri döndü. Bir daha geri dönmeyen F.G., damat tarafından değişik bahanelerle 4 bin TL daha istedi. Durumdan şüphelenen damat adayı A.D., gelin adayı F.G.'yi istediği 4 bin TL'yi vermek üzere Taraklı ilçesine çağırdı.

Gelin F.G.'nin ailesinin istediği 4 bin TL'yi almak üzere Taraklı ilçesine gelmesinin ardından damat adayı A.D.'nin ailesi, jandarmaya başvurdu. Ailenin, durumu jandarmaya anlatması ve şikayetçi olmasının ardından gelin adayı F.G. Cumhuriyet Savcılığı'na götürüldü.

Savcının soruşturma başlatmasının ardından F.G. isimli kadın, "dolandırıcılık yapmak" suçlamasıyla jandarma tarafınan gözaltına alındı. Jandarmada sorguya alınan F.G., sorgusunun ardından adliyeye gönderildi. Cumhuriyet Savcısı tarafından savunması alınan F.G. tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi.

51 ineğini kurşuna dizdi sonrada....

[PAGE]



ABD'nin New York kenti dışında bulunan bir mandırada, bir sütçü ahırdaki 51 ineğini tüfekle vurarak öldürdükten sonra intihar etti.

Eyalet polisi, New York'a 185 kilometre uzaklıktaki Copake mandırasında meydana gelen olayda, 59 yaşındaki sütçü Dean Pierson'ın cesedinin ahırda bulunduğunu, ahırı ziyaret eden bir kişinin kapının üzerinde "İçeri girmeyin ve polis çağırın" yazılı bir not bulduğunu belirtti.

Polis, Pearson'ın kişisel sorunları olabileceğini kaydetti.

Bölgedeki çiftçilerin inekleri gömdüğü ve olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.