BIST 10.046
DOLAR 32,26
EURO 34,67
ALTIN 2.408,30
HABER /  GÜNCEL

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/><br/>"Halk olarak ilk defa Çankaya’ya adayız"<br/>HDP Cumhurbaşkanı Adayı Selahat...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


"Halk olarak ilk defa Çankaya’ya adayız"
HDP Cumhurbaşkanı Adayı Selahattin Demirtaş, “Biz kampanya sürecinde göstereceğiz ki biz tek başına kişi olarak Çankaya’ya aday değiliz. İlkelerimiz ile birlikte temsil ettiğimiz bütün kesimlerin duruşuyla savunduğu taleplerle birlikte halk olarak ilk defa Çankaya’ya adayız” dedi.
*

Ameliyatla biri kadın diğeri erkek oldu
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Cerrahi Bölümü doktorlarının, birer gün arayla yaptıkları cinsiyet ameliyatlarında, kadın hasta erkek, erkek hasta da kadın oldu.
*

Hırsızlar 86’lık sert kayaya çarptı
Adıyaman’da bir eve giren iki kadın hırsız, ev sahibi 86 yaşındaki nine tarafından sopayla etkisiz hale getirildi.
*

25 yıldır oruç tutuyor
İslam aleminin Ramazan ayına başladığı şu günlerde, Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde yaşayan Osman Ay isimli vatandaş 8 bin 778 gündür oruç tutuyor.
*
İşte ihtilal tatlısı sütlü Nuriye
Türk mutfağı’ndan bir tatlı. İhtilal tatlısı sütlü nuriye. Süt, fındık, şeker ve un ile yapılan tatlının geçmişi, 12 Eylül’den sonrasına dayanır. Tatlının günümüze kadar nasıl geldiğini anlatan Güllüoğlu Baklavaları’nın sahibi Nejat Güllü de sütlü nuriyenin bir ihtilal tatlısı olduğunu söyledi.
(İHA)