BIST 10.178
DOLAR 32,36
EURO 34,65
ALTIN 2.388,85
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>"Başbakan savaş çığırtkanlığı yapıyor"<br/>İstanbul - CHP Genel Başkanı Kemal Kıl...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

"Başbakan savaş çığırtkanlığı yapıyor"
İstanbul - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye’nin Suriye’ye olası bir müdahale konusundaki tutumunu eleştirerek, “Savaş çığırtkanlığı Türkiye Cumhuriyet Başbakanı’na yakışmaz” dedi.

Sınırda Suriye alarmı sürüyor
Diyarbakır - Suriye’de yaşanan gelişmelerle ilgili merkez üs olarak belirlenen Diyarbakır’daki 2’nci Hava Kuvvet Komutanlığında hareketlilik devam ediyor. Çevre hava üslerinden gelen yeni uçaklarla birlikte Diyarbakır’daki savaş uçağı sayısı 55’e yükseldi. Yeni gelen savaş uçakları için ise geçici hangarlar yapıldı.

Polis böyle öldürüldü
Honduras - Honduras’ta trafik denetimi yapan polis, kırmızı ışıkta durdurduğu şüpheli şahıslar tarafından cadde ortasında vurularak öldürüldü.

Bakan’dan CAS açıklaması
Ankara - Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, CAS’ın Fenerbahçe ve Beşiktaş’a verdiği karalarla ilgili, “ UEFA ve FIFA, futbolun özerkliği konusunda çok katı ve ısrarcı. Dolayısıyla beklentileri Türkiye’deki yerel futbol makamlarıyla birlikte, futbolun kronik sorunlarını çözüme kavuşturmak. Bizim de yaklaşımımız bundan öte değil” dedi.

Bunun adı facia: 4 ölü, 3 yaralı
Bursa - Karacabey ilçesinde üç aracın karıştığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti, biri ağır 3 kişi de yaralandı.
(İHA)