BIST 10.198
DOLAR 32,15
EURO 35,02
ALTIN 2.460,16
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/><br/>Otomobil çocuğu böyle ezdi<br/><br/>Pekin - Çin’de bir hastanenin otopar...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.



Otomobil çocuğu böyle ezdi

Pekin - Çin’de bir hastanenin otoparkında meydana gelen kaza, herkesin kanını dondurdu. Park çıkış kartının arayan sürücünün kullandığı otomobil, 5 yaşındaki çocuğun üzerinden geçti.



Kılık kıyafet serbestliği geliyor mu?

Ankara - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, kamuda kılık kıyafet serbestliği ile ilgili bir çalışmanın gündemlerinde olmadığını söyledi.



Korkmaz’ın cenazesi toprağa verildi

Hatay - Eskişehir’deki Gezi Parkı olayları sırasında yaralanan ve dün hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz, memleketi Hatay’da son yolculuğuna uğurlandı. Korkmaz’ın cenaze törenine büyük bir kalabalık katıldı.



Ölümüne yarış böyle görüntülendi

Tokat - Tokat’ta iki motosikletli gencin tehlikeli yarışı, kameralara yansıdı. Motosikletlerin üzerine yatarak hızlarını artırmaya çalışan gençler, ölüme adeta meydan okudu. Hız tutkunu gençler, araç sürücülerinin uyarılarına ise aldırış etmedi.



Ramazan etkinliğinde sürpriz evlenme teklifi

İstanbul - Beylikdüzü Belediyesi’nce Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen ses yarışmasındaki bir yarışmacı, sahnede kız arkadaşına evlenme teklifi etti.

(İHA)