BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,72
ALTIN 2.401,27
HABER /  GÜNCEL

Gezi acısı anneleri buluşturdu

Hatay'da gözyaşları sel oldu. Gezi olaylarında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ı binlerce kişi uğurladı

Abone ol

Gezi olaylarında yaralanan ve dün yaşamını yitiren Ali İsmail Korkmaz'ın cenazesinde gözyaşları sel oldu.

Cenaze töreninde Gezi Parkı eylemleri sırasında Ankara'daki gösteride polisin ateş etmesiyle hayatını kaybeden Ethem Sarısülük’ün annesi Sayfı Sarısülük ve Abdullah Cömert'in annesi de yer aldı. Acılı anneler tabut başında birbirlerine destek oldu.

Hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz'ın cenazesi, bugün binlerce kişinin katıldığı konvoy eşliğinde helallik alınması için Hatay merkeze bağlı Ekinci beldesindeki baba ocağına getirildi.

screen-shot-2013-07-11-at-2.46.10-pm.png

Cenazenin getirilmesi sırasında kalabalık sloganlar attı. Yakınlarının gözyaşı döktüğü Korkmaz için Kur'an-ı Kerim okundu. Korkmaz'ın cenazesi, buradan belde mezarlığına götürülerek toprağa verildi.

screen-shot-2013-07-11-at-4.09.15-pm.png

ETHEM'İN VE ABDULLAH'IN ANNESİ TESELLİ ETTİ

screen-shot-2013-07-11-at-2.42.09-pm.pngGezi Parkı eylemleri sırasında Ankara'daki gösteride polisin ateş etmesiyle hayatını kaybeden Ethem Sarısülük’ün annesi Sayfı Sarısülük, gezi parkı olaylarında yaralanıp 33 gün sonra hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz’ın cenaze törenine katılmak için Hatay’a gitti.

Anne Sarısülük, aynı acılara sahip Ali İsmail Korkmaz’ın annesi Emel Korkmaz’ı teselli etti. O an böyle görüntülendi.

Hatay’da Gezi Parkı protestolarında hayatını kaybeden Abdullah Cömert'in annesi de cenazede diğer anneleri yalnız bırakmadı. 3 acılı anne tabut başında göz yaşlarını tutamadı.