BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,65
ALTIN 2.521,65
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/><br/>Aziz Yıldırım konuştu<br/><br/>İstanbul - Basın toplantısı düzenleyen Fe...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.



Aziz Yıldırım konuştu

İstanbul - Basın toplantısı düzenleyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, “3 Temmuz olayı UEFA’da da devam ediyor. Çünkü öyle anlatılmış ki, suçsuz olduğumuza inanmıyorlar. Benim hakkımda bir tape gösterin dedim, gösteremediler. Üzerimizde baskı var diyorlar. (UEFA disiplin kuruluna dışarıdan baskı kurulmuştur…)



Bu çocukların tek hayali iyileşip dışarıda oynamak

Diyarbakır - Milyonda bir görülen bir deri hastalığına yakalanan iki kardeş, günden güne eriyor. Maddi durumu iyi olmadığı için çocuklarını tedavi ettiremeyen aile, hayırseverlerden yardım bekliyor.



Futbolcuyu yaka paça dışarı attı

Pekin - Çin Süper Ligi’nde oynanan bir futbol müsabakasında, rakip futbolcunun zamanı geçirmek için yerde yattığını iddia eden bir futbolcu, kendisini saha dışına sürükledi. Olay sonrası saha karıştı.



Boğaz’dan alevler yükseliyor

İstanbul - Beşiktaş’ta ağaçlık alanda çıkan yangın, kısa sürede büyüdü. Kullanılmayan tarihi bir eve sıçrayan alevlere itfaiye ekipleri müdahale etti.



Muhabbet kuşunun motosiklet keyfi

İstanbul - Uçmaktan sıkılan muhabbet kuşu, motosiklete bindi.



Sharapova futbolda da döktürdü

Londra - Ünlü Rus raket Maria Sharapova, Wimbledon Tenis Turnuvası için geldiği Londra’da futbol yeteneklerini sergiledi.

(İHA)