BIST 10.083
DOLAR 32,53
EURO 34,87
ALTIN 2.440,82
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/><br/>CHP’de grup başkanvekilleri belirlendi<br/><br/>Ankara - CHP’de grup baş...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.



CHP’de grup başkanvekilleri belirlendi

Ankara - CHP’de grup başkanvekilliği seçimleri tamamlandı. Akif Hamzaçebi, Engin Altay ve Muharrem İnce grup başkanvekili seçildi.



Ersun Yanal imzayı attı

İstanbul - Fenerbahçe’de beklenen imza atıldı. Eskişehirspor’la olan sözleşmesini fesheden Ersun Yanal, sarı lacivertli takımın yeni patronu oldu. Yanal’la 2+1 yıllık sözleşme imzalandı.



Erdoğan, Akil İnsanlarla bir araya geldi

İstanbul - Başbakan Erdoğan, Akil İnsanlar Heyeti üyeleriyle İstanbul’da bir araya geldi. Toplantıda, 7 bölgede görev yapan 7 heyet, hazırladıkları raporları Başbakan Erdoğan’a sundu.



Trabzon’dan G.Saray’a şok dava !

Trabzon - Trabzonspor, Engin Baytar ve Burak Yılmaz transferleriyle ilgili Galatasaray kulübü hakkında dava açtı. Trabzonspor kulüp avukatı Nusret Yılmaz, Galatasaray kulübünün Engin Baytar ve Burak Yılmaz transferlerinden sonra Trabzonspor kulübüne 2012 yılının Ağustos ayında ödenmesi gereken yaklaşık 2 buçuk milyon KDV tutarını ödenmediği için kulüp adına böyle bir dava açtık” dedi.



Ankara’da facianın eşiğinden dönüldü

Ankara - Başkent’te 8 ay önce boşaltılması kararlaştırılan 10 katlı apartman, öğle saatlerinde bir anda çöktü. Öğle yemeği için ara veren inşaat işçileri, facianın eşiğinden döndü.



Kartal, Biliç’le imzaladı

İstanbul - Beşiktaş, Hırvat teknik direktör Slaven Bilic ile 3 yıılık anlaşma yaptığını borsaya bildirdi.



Aynı yeri ikinci kez soymaya kalkınca yakalandı

İstanbul - Tuzla’da bir üniversite öğrencisi, bir ay içerisinde aynı PTT şubesini ikinci kez soymaya kalkınca yakalandı. Gencin yaptığı ilk soygun ise, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.



Acemi kadın direğe böyle çarptı

Moskova - Rusya’da yola çıkmaya çalışırken yan yoldan gelen aracı fark etmeyen ve panik yapan kadın şoför, otomobilini kaldırımdaki direğe çarptı. Olay, bir araç kamerası tarafından görüntülendi.

(İHA)