BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>“Ben buraya siyaset yapmaya gelmedim”<br/> <br/>Hatay - CHP Genel Başkanı Kemal Kıl...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

“Ben buraya siyaset yapmaya gelmedim”

Hatay - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, patlamalarla sarsılan Reyhanlı’da incelemelerde bulundu.
Vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılanan Kılıçdaroğlu, “Ben buraya siyaset yapmaya gelmedim. Reyhanlı halkına başsağlığı dilemeye geldim” dedi.

TSK’dan açıklama
ANKARA - Genelkurmay Başkanlığı, teröristlerin sınır ötesine çekilmesine ait herhangi bir görüntü ve bilginin mevcut olmadığını, insansız ve insanlı keşif araçlarının eskiden olduğu gibi, rota değiştirmeden görev uçuşlarına meteorolojik şartların elverdiği ölçüde devam ettiğini bildirdi.
Reyhanlı ilçesinde ortaya çıkan ‘ihmal’ iddiaları üzerine ise, kara hudut kapılarının sorumluluğunun Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait olmadığı belirtildi.

Tekin’den Arınç’a soru

İZMİR - CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, MİT’in Reyhanlı’daki saldırıları önceden haber verdiğini iddia ederek, buna karşın neden önlem alınmadığını sordu.

Arınç’tan cevap isteyen Tekin, Başbakan Erdoğan’ın saldırıdan 1 hafta önceki açıklamalarında bile Suriye ile ilgili saldırgan bir dil kullandığını öne sürdü.


İSTANBUL’DA SAHTE POLİS OPERASYONU

İSTANBUL – İstanbul’da, kendilerine polis süsü vererek araçları yağmalayan ve uyuşturucu satışı yapan 9 kişi yakalandı. Polis kıyafetlerinin de ele geçirildiği operasyon saniye saniye görüntülendi.

İTFAİYE YARIŞLARI RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

İSTANBUL - İstanbul itfaiyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen "itfaiye yarışları" renkli görüntülere sahne oldu.
Olimpiyatları aratmayan etkinlikte, 31 itfaiye ekibi kıyasıya yarıştı.