BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,80
ALTIN 2.434,31
HABER /  GÜNCEL

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/><br/>Erdoğan patronlara seslendi<br/>Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 70. Gen...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


Erdoğan patronlara seslendi
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 70. Genel Kurulu’nda konuşan Başbakan Erdoğan, Soma’daki faciaya değinerek patronlara seslendi. İş sağlığı ve güvencesi konusunda uyarılarda bulanan Erdoğan, "Tedbir pahalıdır maliyetlidir ama tedbirin eksikliği çok daha pahalı ve maliyetli olabiliyor" dedi.
*
Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a tepki
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 70. Genel Kurulu’nda kürsüye çıkan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun hedefinde kendisini dinlemeden salondan ayrılan Başbakan Erdoğan vardı. Başbakan Erdoğan konuşmasında “Bana diktatör diyenler karşımda oturuyor” demişti. Kılıçdaroğlu’nun Erdoğan’a yanıtı da gecikmedi.
*
Okmeydanı’nda ortalık karıştı: 1 yaralı
Korsan göstericiler ortalığı savaş alanına çevirdi. Yola barikat kuran ve etrafa saldıran göstericiler polisin müdahalesiyle karşılaştı. Eylemciler polisin zırhlı aracına molotofkokteyli attı. Araç alev aldı. Araçta bulunan polis memuru protestocuları uzaklaştırmak için havaya ateş açtı. Olaylar sırasında bir kişi de yaralandı. Cemevi’ndeki bir cenazeye geldiği öğrenilen yaralı hastaneye kaldırıldı.
(İHA)