BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,69
ALTIN 2.488,25
HABER /  GÜNCEL

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/><br/>Atlas göreve hazır <br/>Türkiye’nin de yapımına ortak olduğu Stratejik Ulaştır...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


Atlas göreve hazır
Türkiye’nin de yapımına ortak olduğu Stratejik Ulaştırma Uçağı A400M ‘Atlas’ göreve hazır. “Atlas” Kayseri’de düzenlenen törenle Hava Kuvvetleri Komutanlığına teslim edildi. Törene katılan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül önemli açıklamalarda bulundu.
Törenin ardından Gül, uçağın kokpitine bindi.

Köprüde sıra dışı görüntü
Boğaziçi Köprüsü’nü yürüyerek geçtiler. Bu görüntülerin nedeni Zincirlikuyu’da meydana gelen trafik kazası. Kontrolden çıkan kamyon metrobüs bağlantı yolundaki bariyerler çarptı. Kazanın ardından metrobüs seferleri aksayınca Boğaziçi Köprüsü’nde maraton başladı. İşlerine, okullarına yetişmeye çalışan vatandaşlar, köprüyü yürüyerek geçti. Bir süre sonra metrobüs seferleri normale döndü.


Rus yanlıları böyle vuruldu
Ukrayna’da tansiyon düşmek bilmiyor. Ülkenin doğusundaki Krasnoarmeysk kentinde gerçekleştirilen referandum sırasında çıkan olaylarda kan aktı. Ukrayna askerleri, Rus yanlılarını dağıtmak için havaya uyarı ateşi açtı. Rus yanlılarından bazıları kurşunların hedefi oldu. Olaylar sırasında 2 kişi hayatını kaybederken, bir çok kişinin de yaralandığı belirtildi.
(İHA)