BIST 10.268
DOLAR 32,25
EURO 34,69
ALTIN 2.403,24
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>İzmir’de hayat durdu<br/>İzmir, sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağmura tesl...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

İzmir’de hayat durdu
İzmir, sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağmura teslim oldu. Aniden bastıran sağanak yağış nedeniyle cadde ve sokaklar adeta göle döndü. Bayraklı’da ise yüksekliği 4 metre 20 santim olan köprünün altından geçmeye çalışan araçlar suya gömülerken, sürücüler canlarını zor kurtardı.

*
Beyoğlu’nda hareketli dakikalar
Beyoğlu’nda hareketli dakikalar yaşandı. Beyoğlu Tarlabaşı’nda kavga eden bir grubu fark eden polis ekipleri tarafları ayırmaya çalıştı. Bu sırada eli bıçaklı bir kişinin etrafa saldırdığını gören polis, şahsı yakalamak için harekete geçti. Polis ekipleri ile eli bıçaklı şüpheli arasında Tarlabaşı ara sokaklarında nefes kesen kovalamaca yaşandı. Silahlarını çeken polis ekipleri şahsı yakaladı. Bu sırada polislerin elinden kurtulan şüpheli, uzun süren kovalamacanın ardından yakayı ele verdi.

*
Vücudunu saran alevlerle rekor kırdı
Avusturyalı dublör Joe Tödtling, eşine az rastlanır bir rekor kırdı. 5 dakika 41 saniye boyunca vücudunu saran alevlere dayanan dublör, görenleri hayrete düşürdü.

*
Esrarengiz iskelet
Balıkesir’de, bir üniversite öğrencisinin mantar ararken bulduğu esrarengiz iskelet görenleri hayrete düşürdü.