BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/><br/>Selçuk Yula’yı kaybettik<br/><br/>İstanbul - Türk futbolu acı günlerinde...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.



Selçuk Yula’yı kaybettik

İstanbul - Türk futbolu acı günlerinden birini daha yaşıyor. Fenerbahçe’nin ve Milli Takım’ın efsane oyuncularından Selçuk Yula, geçirdiği kalp krizi sonucu, 53 yaşında hayata gözlerini yumdu.



TIR köprüden böyle uçtu

Teksas - ABD’nin Teksas eyaletinde inanılmaz bir kaza yaşandı.

Teksas’ta kontrolden çıkan bir tır, köprüden alt yola uçtu. Feci kazada araç sürücüsü hayatını kaybetti. Polis yetkilisi, Tır’ın başka bir araca çarpıp daha büyük bir kazaya sebep olmamasını şans olarak değerlendirdi.



Tam 16 el ateş etti ama...

İstanbul - Tuzla’da bir kuyumcu dükkanı silahlı ve kar maskeli 3 kişi tarafından soyuldu. İşyeri sahibi, 3 kilo altını çalarak kaçan soyguncuların arkasından 16 el ateş etti.



Askeri havalimanına 3 ton bombalı saldırı

Halep - Suriye’nin Halep şehrinde şiddetli çatışmalar devam ederken muhalifler, kent merkezi yakınlarında bulunan askeri havalimanına intihar saldırısı düzenlendi. İntihar bombacısının 3 ton bomba yüklü araçla gerçekleştirdiği saldırı, amatör kameralara yansıdı.



Sınırda kaçakçılarla çatışma

Hatay - Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde askerler ile kaçakçılar arasında çıkan çatışma sırasında 8 kişi yaralandı.



Benzinliğe uçtu, bir şey olmamış gibi davrandı

Ohio - ABD’de aracıyla benzinliğe çarpan bir sürücünün olay sonrası hiçbir şey olmamış gibi davranarak yoldan geçen taksiciyle konuşması görenleri hayrete düşürdü.



Böyle dans gösterisi görülmedi

Seul - Japonya’da bir grup dansçı, tron ışıklı elbiseleriyle yaptıkları dansla izleyenleri büyüledi.

(İHA)