BIST 10.159
DOLAR 32,16
EURO 35,10
ALTIN 2.471,27
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>Kılıçdaroğlu’na salon şoku<br/><br/>Partisinin bir programına katılmak üzere Antaly...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Kılıçdaroğlu’na salon şoku

Partisinin bir programına katılmak üzere Antalya’da bulunan Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu, geldiği otelde salon krizi yaşadı.
Toplantının yapılacağı salonun değiştirildiğinden habersiz olan Kılıçdaroğlu, bir süre salon aradı.
Neler olduğunu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’e soran CHP lideri, gerçeğin ortaya çıkmasıyla toplantı yerine geçti.

ABD’yi sel aldı

ABD’nin Teksas eyaletinde etkili olan şiddetli yağmur sele neden oldu. Şehri sular altında bırakan felaket nedeniyle ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda kişi ise ölümden döndü.

Bebek ürünlerine denetim

İstanbul’da, yoğun olarak alışveriş yapılan satış noktalarındaki bebek ürünleri denetlendi.
Yaklaşık bin 500 bebek ürününden 4 farklı markanın 500 ürününde, limitlerin üzerinde sağlığa zararlı fitalat maddesi tespit edildi. Denetimlerde 471 adet çocuk giysisinden 66’sı güvensiz bulundu.
Konuyla ilgili açıklama yapan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, “Politikamız güvensiz ürüne karşı sıfır tolerans, amacımız ise sadece güvenli ürünlerin dolaştığı bir piyasa oluşturmaktır" dedi.