BIST 10.181
DOLAR 32,27
EURO 34,97
ALTIN 2.461,15
HABER /  DÜNYA

Bisiklet heyecanı başladı

Delta Gold Tour bisiklet yarışı, Ümraniye Hekimbaşı Kent Ormanı İzci Kampı’nda düzenlenen 30 kilometrelik parkur ile başladı.<br/>Doğa bilin...

Abone ol

Delta Gold Tour bisiklet yarışı, Ümraniye Hekimbaşı Kent Ormanı İzci Kampı’nda düzenlenen 30 kilometrelik parkur ile başladı.
Doğa bilincini insanlara aşılamak, bisiklet kültürünü geliştirmek, sporculara destek ve antrenman imkanı sunmak amacıyla bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Delta Gold Tour yarışlarına, çok sayıca sporcu katıldı.
Delta bisiklet yetkilisi Ulaş Baydar, doğa bilinci insanlara aşılamak için her yıl bu organizasyonu düzenlediklerini belirterek, “Geçtiğimiz yıllarda sağlık bakanlığımız obezite ile ilgili savaş açtı. Bizlerde bisikletlerimizle, pedallarımızla sağlık bakanlığının yanındayız. Obeziteye karşı bu savaşa bizler de destek veriyoruz. Bu yıl rekor bir katılım var. Kamu kuruluşları, özel kurulular bu yarışa destek verdi. Yaklaşık 400 kişilik bir start alacağız. Amacımız doğayı en iyi şekilde paylaşmak. Gelecek nesillere bu doğayı en iyi şekilde teslim etmek” dedi.
Yarışlar kategorilere göre ayrı ayrı starlar vererek başladı. Eski bir belediye otobüsünün içinde geçildiği parkur, renkli görüntüler oluşturdu. Bazı yarışçılar otobüsün içinden geçmeye çalışırken zorlu anlar yaşadı.
(İHA)