BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  DÜNYA

Erol Köse’den ’Hürrem Sultan’a tam destek

Erol Köse, "Muhteşem Yüzyıl" dizisindeki ücretiyle ilgili yaşadığı sıkıntıdan dolayı ülkesine gittiği iddia edilen Meryem Uzerli’ye deste...

Abone ol

Erol Köse, "Muhteşem Yüzyıl" dizisindeki ücretiyle ilgili yaşadığı sıkıntıdan dolayı ülkesine gittiği iddia edilen Meryem Uzerli’ye destek verdi.
En çok izlenen diziler arasında yer alan Muhteşem Yüzyıl’da “Hürrem Sultan” krizi büyümeye devam ediyor. Konuyla ilgili ilginç açıklamalarda bulunan Erol Köse şu ifadeleri kullandı:
“Hürrem, Süleyman’ın ücretinin yarısı kadar alıp günde 18 saat çalışınca resti çekti Almanya’ya kaçti !! Ee güçlü kadın yok öyle ezmek! Yapımcı firma senaryoyu değiştiririz başka Hürrem koyarız vs. dese de tam salaklık olur. Hurremsiz o dizi yatar , firma cimrilik yaptı. Ama bu cimrilik yüzlerce kat zararına yol açtı, kadın aylardır isyandaydı bu çığlıkları duymalıydılar, patron, psikoloji bilmeliydi! Kadın kontrattaki tazminatı da ödemez. zira Berlin’de ’yorgunluk tükenmişlik sendromu’ raporunu da aldı ki kimse dokunamaz, Meryem helal. Türk oyuncular koyun gibi saatlerce çalışmaya ses çıkaramazken Hürrem ’90 dakika dizi dünyada yok günde bu kadar çalışılmaz’ dedi ve gitti. Oysa Cihangir cafelerinde enteki oynayan diğer oyuncular sendika işçileri kadar olamayıp ikiliğe devam ederler. Bu tiyatrocular daha kendi özlük haklarını savunamazken açıkken bir kez gitmedikleri Emek için yalandan yürürler, alayı kolpacı.”
(İHA)