BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/><br/>Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a cevap<br/>İstanbul - CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a cevap
İstanbul - CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan’ın kendisi hakkında dava açacağını açıklamasına mutlu olduğunu ifade etti.
Çözüm süreciyle ilgili büyük kaygıları olduğunu dile getiren Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan’ın Öcalan’ı muhatap aldığını iddia etti.
CHP lideri, Reyhanlı’daki bombalı saldırılarla ilgili de hükümeti suçladı.

İstanbul’da silahlı soygun
İstanbul - İstanbul Sancaktepe’de silahlı ve maskeli 3 kişi, bir kuyumcudan yaklaşık 2.5 kilogram altın çaldı. Soyguncular, kuyumcudaki çalışanı da darp etti.

Erdoğan: “Suriye’de hakimiyet muhaliflerde”
Washington - ABD’de bulunan Başbakan Erdoğan, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Erdoğan, “Suriye’de hakimiyet şu anda muhalif güçlerde" dedi.
Haziran’daki Gazze ziyaretinin ertelenmesinin söz konusu olmadığını söyleyen Başbakan, Hamas ve El Fetih’e de “birlik olun” çağrısı yaptı.

Öpücük beklerken yumruk yedi
Paris - Fransa’da okulun camına, "Bedava Öpücük" yazılı kağıt yapıştırarak dudaklarını uzatan genç, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Öpücük yerine yumruğu yiyen genç, hastaneye kaldırıldı.
(İHA)