BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,00
ALTIN 2.516,17
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (1)

Siyasi parti bürosuna bombalı saldırı<br/>İstanbul’un Kartal ilçesinde bir siyasi parti bürosuna ses bombası atıldı. Gece saatlerinde meydan...

Abone ol

Siyasi parti bürosuna bombalı saldırı
İstanbul’un Kartal ilçesinde bir siyasi parti bürosuna ses bombası atıldı. Gece saatlerinde meydana gelen saldırı polis ekiplerini alarma geçirdi. Son 5 ayda üçüncü kez saldırıya hedef olan büroda hasar oluşurken, emniyet güçleri zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Tarihi pazarda yangın
Adıyaman’daki, Tarihi Oturakçılar Pazarı’nda bulunan bir marangoz atölyesinde yangın çıktı. Atölyeden sıçrayan alevler 6 iş yerini sardı. Ekmek teknelerinin yanışını gözyaşları içinde izleyen işyeri sahipleri, söndürme çalışmalarına yardım etti. Alevler itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, 6 işyeri küle döndü.

Serinlemek için girdiği gölette boğuldu
Ankara’da, arkadaşlarıyla birlikte pikniğe giden Ali Bayram uyarı levhaları rağmen serinlemek için gölete girdi. Bayram bir süre sonra gözlerden kayboldu. Arkadaşlarının da kurtaramadığı Bayram hayatını kaybetti. Arama çalışmaları için olay yerine gelen dalgıçlar talihsiz adamın cansız bedenini sudan çıkarttı.
(İHA)