BIST 9.801
DOLAR 32,49
EURO 34,94
ALTIN 2.430,58
HABER /  GÜNCEL

İstanbul Boğazı'nda akılalmaz olay

Beşiktaş'ta, denize girdikten sonra üç saat haber alınamayan genç için polis seferber oldu. Boğuldu sanıldı ancak...

Abone ol

Beşiktaş'ta, denize girdikten sonra üç saat haber alınamayan genç için polis seferber oldu. Beylerbeyi'nden gelen telefon herkese derin bir "oh" çektirdi.

İstanbul Beşiktaş'ta arkadaşlarıyla birlikte denize giren 18 yaşındaki Hakan Yücel'den üç saat boyunca haber alınamayınca denizde kaybolduğu düşünülerek polise haber verildi. Dalgıç polisler tarafından bir süre denizde aranan şahısın sağ olarak bulunması arkadaşlarını sevindirdi. İddialara göre, Hakan Yücel ve beraberindeki iki arkadaşı dün sabah saatlerinde Aşiyan Mezarlığı önünde denize girdi. Bir süre yüzen Yücel, arkadaşlarının yanından ayrılarak kıyıdan uzaklaşmaya başladı.

Yücel'in gözden kaybolduğunu gören arkadaşları durumu polise bildirdi. Saatler geçmesine rağmen Yücel'in izine rastlanmayınca deniz polisi de bölgeye çağırıldı. Dalgıçlar denizde bir süre arama yaptı. Bu sırada kaybolduğu düşünülen gençle ilgili Beylerbeyi'nden bilgi geldi. Hakan Yücel, kıyıda rastladığı biri kişinin telefonu ile arkadaşlarını arayarak iyi durumda olduğunu söyledi. Arkadaşlarının ailesine kötü haber vermeyi düşündükleri sırada gelen telefon herkesi sevindirdi. Polisler genci özel bir botla yeniden Beşiktaş sahiline getirdi. Yücel, isteyerek karşı kıyıya yüzdüğünü ifade etti.