BIST 10.644
DOLAR 32,19
EURO 35,13
ALTIN 2.508,90
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>Beklenen bebek doğdu<br/>Londra - İngiltere Prensi Williams ve eşi Cambridge Düşesi...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Beklenen bebek doğdu
Londra - İngiltere Prensi Williams ve eşi Cambridge Düşesi Kate Middleton’ın çocukları dünyaya geldi.Kraliyet tahtının üçüncü sıradaki varisi erkek oldu. Bebeğin 3 kilo 600 gram ağırlığında ve sağlıklı olduğu belirtilirken, ismi açıklanmadı.
Bebeğin doğumu, gelenek gereği Kraliyet tellalı tarafından da duyuruldu. 76 yaşındaki tellal Tony Appleton, doğumu çan çalarak büyük bir coşkuyla açıkladı.


Tahtakale’de korkutan yangın
İstanbul - Tahtakale’de bir handa yangın çıktı. Alevler kısa sürede binayı sardı. Zaman zaman küçük çaplı patlamaların da yaşandığı yangın, çevre binalara sıçramadan söndürüldü.


İstanbul’da uyuşturucu operasyonu
İstanbul - Anadolu Yakası’nda birçok adrese narkotik operasyonu düzenlendi. Eş zamanlı operasyona Özel Harekat Timleri ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de destek verdi.
Operasyonda gözaltılar olduğu öğrenildi.

Kemer’de orman yangını
Antalya - Antalya’nın Kemer ilçesinde orman yangını çıktı. Aktepe mevkiindeki ormanlık alanda çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Alevler yaklaşık 4 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alındı. Yangında onlarca dönüm kızılçam zarar gördü.


Böyle kuş sevgisi görülmedi
Afyon - Böyle kuş sevgisi görülmedi. Afyonkarahisar’da yaşayan Nurol Çakır, evinin terasında tam 150 kanarya besliyor.
İhsaniye ilçesinin Akören beldesinde bir ilkokulun müdürü olan Çakır, kuşları çok sevdiğini belirtiyor. Nurol Çakır, yakın zamanda düzenlenecek olan ‘En güzel kanarya’ yarışmasına da hazırlanıyor.
(İHA)