BIST 10.170
DOLAR 32,23
EURO 35,01
ALTIN 2.455,79
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/><br/><br/>Ünlü şarkıcı Nihat Doğan, iftar programında ezan okudu.<br/><br/>Flash TV...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.



Ünlü şarkıcı Nihat Doğan, iftar programında ezan okudu.

Flash TV’de Nihat Doğan ile Ramazan Geceleri programına başlayan ünlü şarkıcı, saatler İstanbul için iftar vaktini gösterdiğinde akşam ezanını okudu.



Kutsal topraklarda ilk teravih

Mekke - Suudi Arabistan’da Ramazan ayının ilk teravih namazı, dün akşam kılındı. Mescid-i Haram, ilk teravih namazı dolayısıyla Müslümanlarla doldu taştı. Namazı, Suudi televizyonlarından da canlı olarak yayınlandı.



4 kapı kıran hırsız yakalandı

Adana’da bir kuyumcuyu soymak isteyen hırsız, arka taraftan girdiği işyerinin kasasına ulaşmak için 4 kapı kırdı. 4 kapının sonunda kasaya ulaşan ve hiç altın bulamayan hırsız, dizüstü bilgisayarı alıp kaçmak isterken yakalandı.



Mısır’da ilk teravih kılındı

Kahire - Mısır’ın Adeviye Meydanı’nda eylemlerine devam eden on binlerce Mursi taraftarı, ilk teravih namazını da burada kıldı.

Namazın ardından dua eden kalabalık, askeri birliklerin öldürdüğü sivilleri de andı. Mursi taraftarları, ilk sahurlarını da meydanda yaptı.

(İHA)