BIST 10.285
DOLAR 32,28
EURO 34,83
ALTIN 2.412,06
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/><br/>Nazmiye Demirel vefat etti<br/><br/>Ankara - Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Sül...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.



Nazmiye Demirel vefat etti

Ankara - Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in eşi Nazmiye Demirel, vefat etti. Alzheimer tedavisi gören Nazmiye Demirel, 86 yaşındaydı. Süleyman Demirel, hastane çıkışında gazetecilere bir açıklama yaptı. "65 senelik hayat arkadaşımdı. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.



Arınç’tan önemli açıklaama

Ankara - Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından gazetecilere açıklama yaptı. Arınç, “Apaydın Kampı’na da maalesef bir saldırı düşünülmüş ve oradaki sığınmacılara karşı bir hareket planlanmıştır. Bununla ilgili soruşturma devam etmektedir. O saldırıyı planlayanların içerisinde CHP heyetini Esed ile buluşturmaya götüren kişilerin olduğu da bilinmektedir” dedi.



Muhaliflere yönelik ambargo kalktı

Brüksel - AB Dışişleri Bakanları Toplantısı’nda, Suriyeli muhaliflere silah ambargosunun kaldırılması kararı çıktı. Toplantıda, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, silah ambargosunun kaldırılması konusunda yoğun temaslarda bulundu.



Kılıçdaroğlu kaza geçirdi

Burdur - CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun içinde bulunduğu otomobil, Burdur’dan Ankara’ya gelirken başka bir araçla çarpıştı. Kazayı yara almadan atlatan Kılıçdaroğlu, korumaların aracıyla yola devam etti.



Osmaniye silahlı kavga: 6 ölü

Osmaniye - Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde iki aile arasında silahlı kavga çıktı. Olayda 6 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

(İHA)