BIST 9.107
DOLAR 32,38
EURO 34,99
ALTIN 2.325,69
MAGAZİN

Güney Koreli gruptan İstanbul konserinde Squid Game kostümüyle Erik Dalı şov

İSTANBUL'da konser veren Güney Koreli müzik grubu A.C.E, Squid Game kıyafetleriyle Erik Dalı oynadı. O anların videosu sosyal medyada viral oldu.

Ünlü Güney Koreli müzik grubu A.C.E, Kore Kültür Merkezi'nin 10. yıl kutlamaları kapsamında İstanbul'da K-Pop konseri verdi.



Güney Koreli müzik grubu A.C.E, Kore Kültür Merkezi'nin 10'uncu yıl kutlamaları kapsamında İstanbul'a geldi. Konsere ilgi yoğun oldu. Koreli grup, sahnede Squid Game dizisindeki yarışmacıların kıyafetlerini giydi. Grup üyeleri, konsere gelen seyircilerle dizideki oyunları oynadı.

Grup  'Erik Dalı' şarkısıyla dans ettikleri görüntülerle sosyal medyada gündem oldu.



Koreli oyuncu Jaemin Park'ın sunuculuğunda konser öncesi dans gösterileri düzenlendi. Konsere gelenler eğlenceli anlar yaşadı. Etkinliğin ardından Jun, Chan ve Kim Byeonkwan Türk hayranlarıyla buluştu.

A.C.E grubundan Jun, Donghun ve Wow'un askerde oldukları için konsere katılamadıklarını söyledi. A.C.E grubunun performansına büyük ilgi gösteren hayranları grubun şarkılarına eşlik etti.

'Kırmızı ışık, yeşil ışık' ve 'Dalgona' isimli oyunu oynadı

Koreli grup, sahnede Squid Game dizisindeki yarışmacıların kıyafetlerini giydi. Grup üyeleri, konsere gelen seyircilerle dizideki 'Kırmızı ışık, yeşil ışık' ve 'Dalgona' isimli oyunu oynadı. Konser sonunda oyuna katılanlara hediyeler verildi.

Konser için Esenyurt'tan gelen Selen Yağcıanıt, "Konya'dan Muş'tan gelen insanlar var. Kendim için bir şey söylemiyorum ama internette bilete ihtiyaç olmadığı yazıyordu. Çok geç söylediler biletin olması gerektiğini" dedi. Arda Tekin, "Bu konser için Ankara'dan geliyorum. Cidden uzun zamandır bekliyordum ve ülkemizde böyle konserler olması beni çok mutlu ediyor. Gerçekten çok mutluyum anlatamam" diye konuştu. K-Pop hayranı olduğunu söyleyen Hamza Karaca ise "Genel olarak K-POP sevdiğim için geldim buraya. Henüz giremedik ama birazdan girdiğimde daha güzel olacaktır. Eğlenmeyi dört gözle bekliyorum" şeklinde konuştu. 

Sitene Ekle