BIST 10.008
DOLAR 32,27
EURO 34,67
ALTIN 2.436,01
HABER /  GÜNCEL

Güneşin tadını çıkarmaya bakın çünkü...

Meteoroloji tüm yurtta etkili olacak hava sıcaklık tahminlerini yaptı. İşte bölge bölge beklenen sıcaklık

Abone ol

Meteoroloji tüm yurtta etkili olacak hava sıcaklık tahminlerini yaptı

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin güney ve batı kıyıları parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Antalya, Isparta, Burdur, Muğla ve Mersin'in Anamur ilçesi ile gece saatlerinde Çanakkale, Balıkesir, Manisa ve İzmir'in kuzey kesimleri yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. İç Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'da bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı, doğu kesimlerde yer yer sis görülecek.

HAVA SICAKLIĞI: Yurdun kuzey kesimlerinde 3 ila 5 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve batı, Marmara ve Kuzey Ege Kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Yurdun iç ve doğu bölgelerinde bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ÇIĞ TEHLİKESİ: Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da eğimin fazla olduğu dik yamaçlarda muhtemel çığ riskine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı, zamanla batısı çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Çanakkale ve Balıkesir çevreleri hafif yağmurlu geçecek.

EGE: Parçalı zamanla güney ve kıyı kesimleri çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Muğla, gece İzmir'in kuzey ilçeleri ile Manisa çevreleri hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Parçalı zamanla kıyı kesimleri çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Antalya'nın batı ilçeleri, akşam ve gece saatlerinde Antalya, Isparta, Burdur ve Mersin'in Anamur ilçesi yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı bulutlu geçecek. Bölgenin doğusunda bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte sis görülecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Genellikle parçalı, sabah saatlerinde Doğu Karadeniz kıyıları çok bulutlu geçecek. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde eğimin fazla olduğu dik yamaçlarda muhtemel çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis görülecek. Bölgede eğimin fazla olduğu dik yamaçlarda muhtemel çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.