BIST 9.525
DOLAR 32,67
EURO 34,91
ALTIN 2.508,13
HABER /  MEDYA

Güneşin Kızları 39. bölüm final fragmanı herkesi şaşırttı!

Kanal D'nin sevilen dizisi Güneşin Kızları 39. bölüm final fragmanı yayınlandı. Güneşin Kızları 39. bölümüyle final yapıyor. Final bölümünde izleyiciyi sürprizler bekliyor.

Abone ol

Kanal D'nin sevilen dizisi Güneşin Kızları 39. bölüm final fragmanı yayınlandı.

Güneşin Kızları 39. bölümüyle final yapıyor. Final bölümünde izleyiciyi sürprizler bekliyor.

SOSYAL MEDYADA GÜNEŞİN KIZLARI KAMPANYASI

Final kararı alan dizinin takipçileri sosyal medyada dizi bitmesin diye kampanya başlattı. Kampanyaya destek bir hayli olmasına rağmen yapım şirketi final kararından vazgeçmedi.

GÜNEŞİN KIZLARI FİNAL BÖLÜM ÖZETİ

Güneş, komadan uyanır. Ancak son 2 seneyi hatırlamamaktadır. Ne İstanbul'u, ne de Haluk'u... Kızlar için en önemli şey annelerinin sağlığıdır. Bu yüzden geçmişle ilgili Güneş'i üzecek olayları, annelerinden saklamaya karar verirler. En azından Güneş, daha iyi olana kadar. Ali'nin doğum günüdür. Selin her şeyin yoluna gireceğini düşünür, sonunda kötü günler geride kalmıştır. Selin, Ali'ye sürpriz bir doğum günü partisi düzenler; ancak Ali'nin, Selin'den sakladığı sırrın ortaya çıkması an meselesidir.Nazlı, Savaş'ın ondan sakladığı sırrın Haluk'la ilgili olduğundan şüphelenir. Nazlı gerçeği öğrendiğinde ise, Güneş'in hafızasının hiç yerine gelmemesini tercih edecektir.

GÜNEŞİN KIZLARINA DAVA AÇILDI

Güneşin Kızları romanının yazarı Şemsettin Topçu, eserinin Kanal D tarafından izinsiz kullanıldığını iddia etti

Güneşin Kızları yazarından Kanal D hakkında suç duyurusu
Mudanyalı yazar Şemsettin Topçu, 'Güneşin Kızları' adlı romanının ismini kendisinden izinsiz kullandığını ileri sürdüğü kanal hakkında suç duyurusunda bulundu.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

2007 yılında 'Güneşin Kızları' adlı romanı yazarak Alfa Aktüel yayınlarına bastıran Şemsettin Topçu, aynı adı kullanan dizinin kendisinden izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden yayınlanması üzerine Mudanya Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

KANALLA UZLAŞMAK İSTİYORUM

Topçu, “Romanım bir televizyonda dizi haline getirilerek halen yayınlanmakta. Romanımda Bursa ve Mudanya’da yaşanan bir aşkın hikâyesi anlatılmakta. Benden izin almadan ve hiçbir telif hakkı ödenmeden halen diziyi yayınlayan kanal ile uzlaşmak istiyorum.

BENDEN İZİN ALINMADAN YAPILDI

Ya da romanımın ismini diziden kaldırsınlar. Benden hiçbir izin almadan yapılan bu dizi hakkında Bursa’da noterden yaptığımız ihtarnamenin ardından suç duyurusunda bulunma kararı aldım. Romanım ismi dışında, şahsım ve romanımdan bahsedilmemesinin yeterli sebep olduğunu sanıyorum” dedi.