BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,77
ALTIN 2.432,87
HABER /  DÜNYA

Güneşi Beklerken 20. Bölüm yeni fragman ne zaman?

Dün akşam ekrana gelen Güneşi Beklerken 19. Bölüm fırtına gibi esti. Güneşi Beklerken 19. Bölümde Zeynep'in annesi hapisten kurtulabildi mi?

Abone ol

Güneşi Beklerken 19. Bölümde yine heyecan doruktaydı. Dizinin sevenleri heyecanla 20. Bölüm fragmanını bekliyor.

GÜNEŞİ BEKLERKEN 19. BÖLÜM ÖZETİ:

Güneşi Beklerken müdavimleri için dün akşam yayınlanan bölümün kısa bir özetini geçelim isterseniz. Zeynep'in annesi hapse düşmüştü hatırlayacağınız gibi. Bu bölümde büyük bir gelişme oldu ve Tülin Cihan'a olanları anlattı. Cem'i kendisinin öldürdüğünü söyledi. 

Bu arada Güneşi Beklerken son bölümde Zeynep'in annesine yardım etmek isteyen Kerem, Cem'in evine gider ve orada şüpheli birini, evi gözetlerken görür ve takibe alır.Melis ile Zeynep'in arasını düzeltmek isteyen Kerem, bir çılgınlığa kalkışır. Ve yaptığı işe yarar, Melis ilk kez Zeynep'e karşı yumuşar.Barış ise gazetede çıkan ölüm haberinde ilk defa Cem'in fotoğrafını görür ve çok şaşırır. Takip edildiğini anlayan tetikçi, Ahmet'i arar ve birisinin onu takip ettiğini söyler. Ahmet o kişinin işini bitirme emrini verir. Kerem büyük tehlikededir.

Cihan Hoca ise Barış'ın yaralanmasındaki gerçeğin peşindedir. Barış'ı, gerçeği anlatmazlarsa, olayı polise intikal ettirmekle tehdit eder. Ayrıca Cihan, hem Demet'i hem de Tülin'i kurtaracak bir yol için karakola gider. Zeynep'in üzülmesine dayanamayan Kerem, onunla konuşmaya çalışır. Ancak Zeynep yaşadığı tüm sorunların acısını Kerem'den çıkartır. Kerem de kimsenin haberi olmadan ona yardım etmeye karar verir ve şüpheli şahsı takibe alır.