BIST 9.989
DOLAR 32,38
EURO 34,76
ALTIN 2.435,55
HABER /  GÜNCEL

Güneş yüzünü ne zaman gösterecek?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yurtta beklenen hava sıcaklık tahminlerini yaptı. İşte beklenen hava sıcaklık tahminnleri

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü  yurtta beklenen hava sıcaklık tahminlerini yaptı

Yapılan son değerlendirmelere göre; İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri ile Kocaeli, Sakarya ve Bilecik çevreleri aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; sabah ve öğle saatlerinde Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Tunceli, Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak, Hakkari, Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacak.

RÜZGAR: Yurdun kuzeybatı kesimlerinde kuzey ve batı, diğer yerlerde güney ve doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Tunceli, Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak, Hakkari, Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (Lokal Dolu yağışı, ani sel, lokal su baskını, vb.) karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, Sakarya ile öğle saatlerinde Kocaeli ve Bilecik çevreleri sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu geçecek.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz (Mersin, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay ve Antalya'nın doğu ilçeleri) aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu ile öğle saatlerinde bölge geneli aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; sabah ve öğle saatlerinde Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; sabah ve öğle saatlerinde Erzincan, Tunceli, Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis, Hakkari ve Şırnak çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; sabah ve öğle saatlerinde Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.