BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Gülün düğünü için tatbikat

14 Ekim'de yapılacak Kübra Gül'ün düğünü için hazırlıklar tamam...

Abone ol

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül kızları Kübra Gül ile Mehmet Sarımermer’in 14 Ekim’de yapılacak düğün törenlerinin heyecanı içinde. İlk çocuklarını evlendirmenin telaşını yaşayan Gül çifti, her şeyin yolunda gitmesi için tüm çalışmaları yakından takip ediyor.

Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinin uzaması nedeniyle ertelenen düğün, bayramın üçüncü günü yapılacak. Cumhurbaşkanı Gül, eşi Hayrünnisa Gül ile 4 Ekim’de Strasbourg dönüşünde düğünün yapılacağı İstanbul Gösteri ve Kongre Merkezi’nde incelemelerde bulundu ve tüm detayları organizasyon komitesinden öğrendi.

GELİN VE DAMATLI MİZANSEN
Gül çifti için bu sırada düğünün küçük bir provası yapıldı. Konu mankenlerine gelinlik ve damatlık giydirildi. Mankenler, gelin ve damadın düğün sırasında duracağı yer ve salon içerisindeki hareketlerini prova etti. Çiftin hangi müzik eşliğinde salona nasıl girecekleri, nerede duracakları da mizansenle gösterildi. Gül çifti tatbikata geçer not verdi.

İSTANBUL POLİSİ ALARMDA
Kübra Gül’ün düğünü nedeniyle İstanbul polisi 14 Ekim için alarma geçti. Aralarında devlet başkanı gibi VIP konukların da bulunduğu 4 bin 500 davetlinin katılacağı düğün için polis şimdiden merkezde nöbet tutmaya başladı. Bomba uzmanı ekipler de köpekleriyle her gün bomba araması yapıyor.

Düğün günü havadan helikopterle kontrol yapılacak, MOBESE sistemine aktarılacak kamera görüntüleriyle de düğün saniye saniye takip edilecek.

Düğün sabahı Çevik Kuvvet polisleri gösteri merkezini güvenlik kordonu içerisine alacak. 2 polis helikopteri de havalanarak gösteri merkezi üzerinde kameralı kontrol uçuşu yapacak.

Dünya Ticaret Merkezi, CNR ve World of Wonders Oteli’nin çatısına Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nün keskin nişancıları yerleştirilecek. Düğünde 2 bin polis görev yapacak. Ramazan Bayramı’nın son günündeki tören nedeniyle emniyetteki izinler iptal edilecek.