BIST 9.076
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.299,84
HABER /  GÜNCEL

Gülümse Yeter 17. yeni bölüm fragmanı!

Salı akşamları Show TV'de yayınlanan Gülümse Yeter 17. yeni bölümde fragmanı yayınlandı mı? Gülümse Yeter yeni fragmanı ve bölüm özeti internethaber.com'da.

Abone ol

Ekranların sevilen dizisi Gülümse Yeter 16. son bölümü ile ekrana geldi. Gülümse Yeter son bölümde Yasemin, Babasına kiminle birlikte olduğunu itiraf etti. Peki yeni bölümde başka neler yaşanacak? Gülümse Yeter 17. yeni bölüm fragmanı haberimizde.

GÜLÜMSE YETER 17. BÖLÜM FRAGMANI

MF yapım imzalı Gülümse Yeter dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta. Başrollerinde; Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin rol aldığı Gülümse Yeter'in 17. bölümü ile 15 Kasım Salı saat 20:00'da Show Tv'de.

GÜLÜMSE YETER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cem'in beklenmeyen hareketine karşı Sarp Yasemin ile olan ilişkilerini inkar edince, Yasemin düştüğü bu durumu toparlamak ister ve Cem'le birlikte olduklarını söyler. Her iki aile de rahat bir nefes alırken Yasemin Sarp'tan beklemediği bu cevapla büyük bir hayal kırıklığı yaşar.

Lütfü'nün kaçırılma oyunu cezasız kalmaz. Hasan Efendi'nin verdiği ceza Lütfü'nün tekrar zengin olma şansını yakalamasına sebep olur. Mahallede yapılan halı saha turnuvasının coşkusuyla tam bir birlik beraberlik ruhu yakalayan Civan'lar ve Özdemir'lerin bu hali çok uzun sürmez. Çıkardıkları olay sonrası Hasan Efendi herkesi şaşırtacak bir karar alır.

Ailesine ait her şeyi geri veren Cem, Yasemin'in dünyasına alışmaya çalışırken, Yasemin de Sarp'ı Cem’le kıskandırmaya çalışır. Gül'ün Sarp ile birlikte olduğunu sanan Kemal ise artık daha mesafeli davranarak kendini Gül’den uzaklaştırmaya başlar..

GÜLÜMSE YETER DİZİSİ KONUSU

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin ‘in oynadıkları Gülümse Yeter, izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye ile beraber aile değerlerine de gülümseterek dokunan güzel bir hikaye sunuyor.

GÜLÜMSE YETER DİZİSİ OYUNCULARI