BIST 10.891
DOLAR 32,19
EURO 34,99
ALTIN 2.513,98
HABER /  MAGAZİN

Gülşen Kral TV'yi yerden yere vurdu

'Yeni Biri' isimli şarkısıyla müzik listelerine hızlı bir giriş yapan Gülşen Kral Tv Müzik Ödülleri gecesi için demediğini bırakmadı

Abone ol

'Yeni Biri' isimli şarkısıyla müzik listelerine hızlı bir giriş yapan Gülşen, Kanaltürk Radyoları Genel Yayın Yönetmeni Şafak Karaman'ın konuğu oldu. 17'inci Kral TV Ödülleri'nde sadece klip kategorisinde aday olan ve törene katılmayan Gülşen, organizasyonu yerden yere vurdu.

Tarkan'ın ödülü hak ettiğine değinen Gülşen şöyle konuştu: "Benim şarkılarım en çok indirilenler listesinde birinci olmuş. En çok radyolarda çalınan şarkı olmuş. Satış rakamları olarak da çok iyi bir yerde. Sen böyle bir albümü ödül töreninde yok sayıyorsan. Ben de o kurumun ödül törenini yok sayıyorum. A'dan Z' ye yanlış bir organizasyondu. Kategori, sistem olarak çok yanlıştı. Orada olmamaktan çok gurur duydum ve mutlu oldum."

Ödül alan bütün sanatçı arkadaşlarını tebrik eden Gülşen sözlerine şöyle devam etti: "Başta Tarkan olmak üzere hepsi çok hak ettiler. Burada bahsettiğim 'onlar niye aldı' değil. Doğru kişiler aldı ama doğru değerlendirmeler, doğru ketegoriler yapılmadı ve haksız, adil olmayan bir ödül törenine dönüştü. Daha çok hak eden isim vardı, onlar ödülsüz bırakıldı. Mesela Emre Aydın, bulunduğu kategoride ödül almalıydı. Benim için itibarı ve prestiji artık hiçbir şekilde olmayan, adil değerlendirmelerin yapılmadığı bir ödül töreniydi."