BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Gülen'in yeğeni ABD'de gayrimenkul zengini mi

Takvim gazetesi Gülen'in yeğeni Mebruke'nin oğlu Esat Türkyolu'nun Ferrari'de poz verirken çekilmiş fotoğrafını yayınladı.

Abone ol

Takvim gazetesinden Fethullah Gülen'i kızdıracak haber. "Saltanat vaizi" başlığıyla verilen haberde Gülen'in yeğeni Mebruke ile evli olan Cevdet Türkyolu'nun ABD'de çok sayıda malikane ve arsa aldığı iddia edildi.

Türkyolu ailesinin Takvim'in ne cevap vereceği merak konusu oldu.

GAYRİMENKUL ZENGİNİ İDDİASI

Türkyolu'nun Florida'da 3 malikane, çeşitli eyaletlerde tespit edilen en az 20 gayrimenkulu olduğu iddia edilen haberde tapuların bir kısmının Cevdet Türkyolu'nun üzerine bir kısmının da eşi Mebruke Türkyolu'nun üzerine kayıtlı olduğu savunuldu.esat.jpg

Türkyolu'nun, Pensilvanya'da hocanın kaldığı malikanenin yanında 55 dönümlük çiftlik aldığı beliten haberde, Türkyolu'nun ortağı olan Sait Önal ile ilgili şu ilginç satırlara yer verdi:

SAİT ÖNAL KİM?

"Cevdet Türkyolu'nun ABD'deki ortaklarından biri de Sait Önal... Önal, cemaatin charter (sözleşmeli özel okul) okullarının sahibi görünüyor. Birçok politikacıya yaptığı yüksek miktardaki bağışlarla tanınıyor. Bu arada Türkoylu ile Önal'ın bir diğer ortak noktası da angus ticareti. Türkyolu'na ait olan Mudi Farm INC. ile Sait Önal ve Murat Hokka'nın sahibi olduğu Mudi Farm Export, Türkiye'ye angus gönderiyordu. Ancak firmanın Türkiye'deki temsilciliğinde tespit edilen yolsuzluk, tutuklamalarla sona erdi."

Facebook'a yüklenen Cevdet Türkyolu'nun oğlu Esat Türkyolu'nun Ferrarisi ile çekilen fotoğrafı paylaşan gazete, Türkyolu ailesinin kaldığı iddia edilen malikanenin fotoğraflarını yayınladı.

malikane.jpg

malikane1.jpg

malikane3.jpg