BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Güldüren radar geyikleri

Bayram nedeniyle kontrollerini sıklaştıran trafik ekipleri ile sürücüler arasında ilginç diyaloglar

Abone ol

Bayram nedeniyle kontrollerini sıklaştıran trafik radar ekipleri ile, tatil nedeniyle yollara düşen ancak hız sınırını aşınca radara yakalanan sürücüler arasında ilginç diyaloglar yaşanıyor. İşte, görev başında yaşadıkları birbirinden ilginç olayları SABAH'a anlatan radar ekiplerinin hikâyelerinden bazıları:

Basınca gitsin diye aldık: Son model lüks arabasıyla tam 202 kilometre hızla radara giren, alımlı ve süslü bayan, trafik polisinin, "Hanımefendi 202 kilometre hızla radara girdiniz, size 206 YTL ceza yazacağız" sözlerine, güneş gözlüklerinin üstünden yanıt verir: "200 milyar verdik, basınca gitsin diye, vallahi basınca gidiyormuş. Cezamız neyse öderiz."

Adam mı öldürdük?: Hız limitini aştığı belirlenen bir sürücü, ekiplerin üzerine yürür: "Ne var hız yaptıysak? Adam mı öldürdük? Yaz cezamı!"

Vatanı mı sattık?: Sürücülerin en çok kullandığı hız bahanelerinden biri ise, vatan satmadıklarını söylemeleri. Polise "Vatan mı sattık" diye bağırıp çağıran bir sürücünün arabasının zorunlu sigortalarını ve vergilerini ödemediği de ortaya çıkınca polislere alay konusu olur.