BIST 9.560
DOLAR 32,45
EURO 34,50
ALTIN 2.471,45
HABER /  POLİTİKA

Gül'den o gazeteye sert tepki! Bunlar art niyetli

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Taraf Gazetesi'nin kendisiyle yaptığı habere tepki gösterdi.

Abone ol

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Taraf Gazetesi'nin bugünkü haberine Twitter hesabından yaptığı açıklamayla tepki gösterdi. Gül bunlar art niyetli ifadesini kullandı.

Abdullah Gül, Taraf Gazetesi'nde ‘Bu Pislik Temizlenmez' manşetiyle verilen haberin ‘tamamen yalan' olduğunu açıkladı.

BUNLAR YALAN VE ART NİYETLİ İFADELER

Twitter hesabından açıklamalar yapan Abdullah Gül, "Taraf gazetesinin bugünkü manşetinde bana atfedilen ifadeler tamamen yalan, uydurma ve art niyetlidir. Beni tanıyanlar, en ağır eleştirilerimde dahi bu gibi ifadeler ve böyle bir üslup kullanmayacağımı çok iyi bilir. Son dönemde şahsımı günlük siyasi polemiklerin içerisine çekmeye yönelik bazı gayretleri üzülerek takip ediyorum. Bilinmesini isterim ki tek arzum ülkemizin birlik ve beraberlik içerisinde istikrar ve refaha kavuşmasıdır" ifadelerini kullandı.



TARAF'IN MANŞETTEN VERDİĞİ HABER

Taraf Gazetesi'nin haberine göre, 11. Cumhurbaşkanı Gül'ün yakın çevresine, AK Parti içinde yeni oluşumlara örtülü destek verdiği ve AK Parti'nin yolsuzluk iddialarından yıprandığı endişelerini dile getirerek, "Bu pislik kolay kolay aklanmaz" yorumunda bulunduğu öğrenildi. Gül, tekrar Cumhurbaşkanı seçilmek istiyor. Başbakanlık görevi içinse Ali Babacan'ı düşünüyor. Yani Davutoğlu, Gül'ün ekibinden dışlandı. Bu nedenle Başbakan Ahmet Davutoğlu, Saray'ın ekibinin içine girmek zorunda kaldı.