BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Gülben bu parayı 'Şıkır Şıkır' ödeyecek

Mustafa Sandal ve Gülben Ergen'in düet yaptığı şarkı 'Şıkır Şıkır' ikilinin arasını açmıştı. Parça, Gülben Ergen'e pahalıya patladı...

Abone ol

Mustafa Sandal ile şarkıcı Gülben Ergen, geçtiğimiz yaz başında, sözleri "Musti"ye, bestesi Mısırlı Amr Mostafa'ya ait "Şıkır Şıkır" isimli şarkıya düet yaptı.

İkili, yaza damgasını vuran şarkılardan biri olan parçaya, 40 bin TL'ye mal olan bir de klip yaptı. İddiaya göre Sandal, içinde bulunduğumuz Ekim ayında çıkaracağı albümüne, "Şıkır Şıkır " şarkısını da koymayı planladı.

Ancak Ergen, Sandal'dan erken davranıp, geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen albümünde, "Şıkır Şıkır"ın "remix"ine yer verdi. İlk tepkisini basın yayın organlarında gösteren Sandal, "Şarkının söz yazarı olarak benden ve bestecisi Amr Mostafa'dan izin almaları gerekiyordu ama almamışlar. Bana ait bir şey, benden habersiz çalındı. Bu düpedüz hırsızlık" dedi.

Avukatı aracılığıyla İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'ne başvuran Sandal, şarkısını kendisinden izinsiz kullanmakla suçladığı Ergen ile ünlü şarkıcının albümünü yayınlayan Seyhan Müzik'e dava açtı. Ünlü popçu, Ergen ve şirketinden kendisine 35 bin TL tazminat ödemelerini istedi. Davanın görülmesine önümüzdeki günlerde başlanacak.