BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,76
ALTIN 2.440,10
HABER /  POLİTİKA

Gül salona Karamollaoğlu ile birlikte geldi

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Erbakan Ödülleri Töreni'ne katılıyor. Gül, salona Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile birlikte geldi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili sis perdesi henüz aralanmayan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, günler sonra ilk kez görüntülendi. Gül, Erbakan Ödülleri Töreni'ne katıldı.

Abdullah Gül, dün akşam Beşiktaş Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Erbakan Ödülleri 2018" törenine katıldı. Gül'ü salon girişinde Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu karşıladı. İkili etkinkinliğin yapıldığı salona da birlikte girdiler.

Ödül töreni öncesi sahneye çıkarak selamlama konuşması yapan Temel Karamollaoğlu, Erbakan Ödülleri'nin kültür, edebiyat ve bilimi teşvik etmek için düzenlendiğini söyleyerek, gelecek nesillere bırakılabilecek en büyük mirasın da bunlar olduğunu kaydetti.

ABDULLAH GÜL SAHNEYE ÇIKTI

Ödül vermek üzere sahneye çıkan Abdullah Gül, “Onun hatırası zaten yaşıyor, yetiştirdiği insanlarda attığı tohumlar eserlerinde yaşıyor. Onun adına ödül vermek takdir edilecek hareket. Mekanı cennet olsun, hepimizde büyük hakkı var. Türkiye’ye büyük hizmetleri oldu, İslam dünyasına hizmetleri oldu. Bu zamanla daha da anlaşılacak. Kendisi adına verine bu ödülü takdim etmekten büyük bir memnuniyet duydum.” dedi.

Bu arada, yan yana oturan Abdullah Gül ile Temel Karamollaoğlu’nun tören boyunca birbirleriyle konuştukları görüldü.

Abdullah Gül ile Karamollaoğlu ödül töreninde
Foto Galeri