BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,96
ALTIN 2.435,64
HABER /  POLİTİKA

Gül o tartışmalara son noktayı koydu

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde askerlerin şehit düşmesinin ardından açıklama yaptı.

Abone ol

İNTERNETHABER- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde askerlerin şehit düşmesine neden olan hain pusunun ardından sert mesaj verdi:

"Devletin gücünün üstünde güç yoktur. Kimse devleti silahla hizaya getireceğini düşünmesin."

Gül, terörle mücadelede Ramazan sonrasının beklendiği yönündeki haberleri de yalanladı.

"Güvenlik güçleri teyakkuzda."

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çukurca'da şehit düşen askerlerin ardından gazetecilere açıklama yaptı. Terörle mücadelede Türkiye'nin kararlılıkla yoluna devam ettiğinin altını çizen Gül, pusu yöntemiyle yapılan saldırılarda artış yaşanacağı yönünde istihbarat aldıklarını açıkladı.

BİLİNÇLİ BİR ŞEKİLDE YAPILIYOR

Gül'ün hali gözden kaçmadı
Abdullah Gül'ün 1'i köy korucusu 10 askerimizin şehit olmasının ardından yaptığı açıklamada üzgün hali gözlerden kaçmadı. Gül, konuşurken zaman zaman zorlandığı da dikkat çekti. 

Terör örgütü PKK'nın Ramazan ayı içinde saldırıları bilinçli olarak arttırdığını söyleyen Gül, net konuştu:

"Devletin gücünün üstünde güç yoktur. Kimse devleti silahla hizaya getireceğini düşünmesin. Hiç kimse Türkiye'yi şiddet ve terörle hizaya getiremez. Bu denemelerin maliyeti çok büyük olur. "

RAMAZAN SONRASI DİYE BİRŞEY YOK!

Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın terörle mücadelede Ramazan sonrasının beklendiği yönünde tartışmalara neden olan konuşmasına da açıklık getirdi.

"Terörle mücadelede bekleme sözkonusu değildir" diyen Gül, "Güvenlik güçlerimiz her zaman teyakkuzda ve gereğini yapacaktır" dedi.

İŞTE ABDULLAH GÜL'ÜN O AÇIKLAMALARI...