BIST 10.251
DOLAR 32,30
EURO 34,80
ALTIN 2.406,30
HABER /  POLİTİKA

Gül, Kılıçdaroğlu ile niye görüştüğünü açıkladı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kemal Kılıçdaroğlu ile gündeme dair konuştuklarını, bunun da çok doğal olduğunu söyledi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyaretine ilişkin, ''Kendisi, içinde bulunduğumuz önemli gündemle ilgili düşüncelerini, partilerinin görüşünü geniş şekilde anlattı. Ben de kendisine bununla ilgili bazı düşüncelerimi aktardım'' dedi.

Cumhurbaşkanı Gül, Moğolistan'ın Ankara Büyükelçisi Batkhishig Badamdorj'u kabulü öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

GÖRÜŞME TALEBİ CHP'DEN GELDİ 

Bir gazetecinin, Kılıçdaroğlu ile dün yaptığı görüşmeyi hatırlatarak, ''CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ayrıntılar için sizi işaret etti'' demesi üzerine Gül, görüşme talebinin anamuhalefet partisi lideri tarafından geldiğini söyledi.

KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞMEM ÇOK DOĞAL 

Cumhurbaşkanı olarak anamuhalefet partisi lideriyle görüşmesinden daha doğal bir şey olamayacağını ifade eden Gül, ''Kendisi içinde bulunduğumuz önemli gündemle ilgili düşüncelerini, partilerinin görüşünü geniş şekilde anlattı. Ben de kendisine bununla ilgili bazı düşüncelerimi aktardım. Faydalı bir görüşme oldu'' diye konuştu.

AYRINTILAR BİZİM ARAMIZDA KALSIN 

Görüşmeyle ilgili ayrıntı verip veremeyeceğinin sorulması üzerine Gül, ''Onlar bizim aramızda kalsın. Ama çok faydalı oldu'' dedi.

Öte yandan Gül, gazetecilerin sorularını yanıtlamadan önce 8 Mart'ın Dünya Kadınlar Günü olduğunu anımsatarak, ''Her ne kadar bugün bir mesaj yayınladıysak da yine bütün kadınların bugününü kutluyorum'' dedi.