BIST 10.646
DOLAR 32,24
EURO 34,96
ALTIN 2.435,17
HABER /  GÜNCEL

Gül için dolar saçtılar

Gül'ün Cumhurbaşkanlığı ülkenin her yerinde kutlandı ama böylesi olmadı...

Abone ol

Şanlıurfa'da Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanı seçilmesini rötarlı olarak kutlayan esnaf, iş yerlerinin önünde davul- zurna çaldırıp göbek attı. Esnafın kutlamasında dolarlar havada uçuştu, toplananların üzerine gül suyu döküldü.

Sarayönü Caddesi’ndeki Kapaklı Pasaj esnafı, Türkiye'nin 11'inci Cumhurbaşkanı seçilen Abdullah Gül için kutlama yaptı. Davul- zurna eşliğinde işyerlerinden çıkan esnaf, alkışlarla ‘Türkiye seninle gurur duyuyor' sloganı attı.

Cumhurbaşkanı Gül için yapılan bir çelenk önünde davul- zurna eşliğinde göbek atan işyeri sahiplerinden Mahmut Büyükbulut, toplananların üzerine 1'er dolar saçtı. Çocuklar, havaya saçılan dolarları kapabilmek için birbirleriyle yarıştı.

Gül'ün Cumhurbaşkanı seçilmesinden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Kapaklı Pasaj Başkanı Hasan Kömür, “Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanlığının, Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti için hayırlı olmasını dilemek için esnaf olarak böyle bir kutlama yaptık" dedi. Pasaj önünde toplan esnaf, şişeler dolusu gül suyunu vatandaşların üzerine döküp yaş pasta kesti.