BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Guiza'nın yerini dolduracak isim belli oldu

Fenerbahçeli yöneticiler Senegalli yıldızı kadroya katmak için harekete geçti

Abone ol

Emenike'nin ardından Guiza'nın da ayrılmasıyla sarsıntı yaşayan Fenerbahçe boşlukları doldurmak için harekete geçti.

Sarı-lacivertli yöneticiler, geçen sezon attığı 25 golle Lille'i şampiyon yapan Senegalli yıldız için Fransızlar'la tekrar masaya oturdu ve bu defa kiralama önerisinde bulundu

Fenerbahçe, Emenike'nin ardından Güiza'nın da ayrılmasıyla ortaya çıkan hücumdaki boşluğu müthiş bir isimle doldurmayı hedefliyor. Sarı-lacivertli ekip, transfer listesinde ilk sıralarda yer alan Moussa Sow için çalışmalarına hız verdi.

Fotomaç'ın haberine göre; Geçen sezon Lille formasıyla 25 gol atarak gol kralı olan Senegalli futbolcu için yeniden girişimlere başlayan yönetim, 15 milyon euro'dan aşağı inmeyen Fransız ekibine, "Bir yıllığına kiralayalım" teklifinde bulundu.

Lille yönetimi ise konuyu görüşmek için süre istedi. Taraflar salı günü yeniden bir araya gelecek. Eğer Lille kiralama önerisine sıcak bakmazsa, bonservis pazarlığı tekrar başlayacak.

Bu arada teknik direktör Aykut Kocaman'ın yanı sıra Niang da, Senegal Milli Takımı'ndaki partneri Sow'un transfer edilmesini çok istiyor.

Lille ile bir yıl daha sözleşmesi olan 25 yaşındaki Sow, kulübünün geçtiğimiz günlerde yaptığı mukavele uzatma önerisini kabul etmemişti.,