BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Guiza söylentisi yönetimi kızdırdı

Futbolcu Daniel Güiza ile ilgili basında yer alan haberler üzerine Fenerbahçe yönetimi açıklama yaptı.

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, İspanyol futbolcu Daniel Güiza'nın yönetimin isteğiyle oynatıldığı yönünde basında yer alan haberlerin asılsız olduğu bildirildi.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, İspanyol futbolcu Daniel Güiza ile ilgili basında yer alan haberlerin asılsız olduğu bildirildi.

SAÇMA SAPAN İDDİALAR

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Bugün tarihli bazı gazetelerde futbolcumuz Daniel Güiza'nın özellikle yönetimimizin isteği üzerine oynatıldığı şeklinde iddialar yer almaktadır. Söz konusu iddiaların tamamı asılsız ve yalandır. Yönetimimizin teknik heyete özellikle de bir futbolcunun piyasası düşmesin diye 'bunu mutlaka oynat' şeklinde bir telkinde bulunması mümkün değildir. Fenerbahçe Spor Kulübü Profesyonel Futbol Takımı sahaya mücadele ettiği rakiplerini her alanda yenmek üzere çıkar. Hiçbir müsabaka futbolcuları vitrine çıkarma ya da onların piyasa değerini artırma amacıyla oynanmaz. Bu haberleri yapanları yazdıkları iddiayı yeniden okuyup mantık süzgecinden tekrar geçirmeye davet ediyoruz."

"Bu saçma sapan iddialar ve haberlere konu olan futbolcumuzun İspanya Milli Takımı santrforlarından biri olduğunu da hatırlatmakta yarar görüyoruz" denilen açıklamada, "Dolayısıyla Daniel Güiza tüm futbol dünyası tarafından iyi tanınan, bilinen son derece değerli bir futbolcudur. Bu futbolcumuz da diğer sporcularımız gibi Fenerbahçe Spor Kulübü'nün başarısı için mücadele etmektedir ve etmeye de devam edecektir" ifadelerine yer verildi.