BIST 10.677
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.419,09
HABER /  SPOR

Guiza neden gol atamıyor?

Haftalardır gol atamayan Guiza suskunluğunu bozdu. İspanyol golcü eleştirilere cevap verdi.

Abone ol

Fenerbahçe’nin suskun golcüsü Güiza, “Gol atamamak beni üzmüyor. Sadece bir kişinin gol atması değil takımın kazanması önemli. Başkası atsın ama kazanalım” dedi.

İspanya Ligi’nde 27 golle kral olmasına rağmen Fenerbahçe’de sessiz kalan Daniel Güiza, FOX TV’de yayınlanan “Tribün Ateşi” programında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Gol atamadığı için üzülmediğini belirten İspanyol yıldız, “Sahada hızlı ve tempolu bir oyun sergiliyorum ama bu gol olarak skorborda yansımıyor. Aslında fazla gol şansı bulacak pozisyonlarım da olmadı.

Başkası gol atsın. Başarıyı takıma yaymak önemli. Benim gol atmam değil takımın kazanması önemli” dedi. Galatasaray karşısında alınan 4-1’lik galibiyetin kendileri için yeni bir çıkış kapısı açtığını vurgulayan Güiza şöyle konuştu:

“Takım her geçen gün kendini toparlıyor. Galatasaray galibiyeti, ne kadar büyük bir takım olduğumuzu bir kez daha gösterdi. Ben de böylesine bir karşılaşmada görev aldığım ve galip geldiğimiz için mutluyum.” G.Saray’ın Kadıköy’de 9 yıldır kazanamamasının ilginç olduğunu da sözlerine ekleyen İspanyol yıldız, “Bundan sonra da kazanacaklarını sanmıyorum” iddiasında bulundu.

EN İYİ ARKADAŞIM SEMİH

Hakkında çıkan transfer dedikodularının normal olduğunu, bunlara aldırış etmediğini anlatan Daniel Güiza, “Futbol dünyasında ne zaman ne olacağı belli olmaz. Benim kulübümle 4 yıllık sözleşmem var. Şu an burada oynuyorum” diye konuştu.

İspanyol yıldız, bir gün gitmesi durumunda Fenerbahçe taraftarını asla unutamayacağını da sözlerine ekledi. Güiza, bütün takım arkadaşlarıyla arasının iyi olduğunu belirtip “Brezilyalılar’la dil bakımından rahat anlaşıyoruz. Semih’le dışarıda da görüşüyorum” dedi.