BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Guiza al da at dedi

Belçika'yı deplasmanda yenerek liderliğini perçinledi. Sonradan oyuna giren Guiza galibiyet golünün asistini yaptı.

Abone ol

UEFA tarafından gecenin maçı seçilen ve grubumuzdaki zirve mücadelesini yakından ilgilendiren karşılaşmada İspanya, deplasmanda Belçika’yı son dakikalarda bulduğu golle 2-1 mağlup etti ve 4’te 4 yaparak 12 puanla gruptaki liderliğini sürdürdü.

Maça iyi başlayan Belçika, milli takımımıza da gol atan Sonck ile 7’de 1-0 öne geçti. Son Avrupa şampiyonu, 36’da Iniesta ile beraberliği buldu. Maçın bu skorla bitmesi beklenirken; 84’te Iniesta’nın yerine giren Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Güiza, 88’de sol taç çizgisinden arka direğe, David Villa’nın kafasına, “al da at” dercesine mükemmel bir orta kesti ve Matadorlar, Villa’nın attığı golle Belçika’dan üç puanla döndü..

BOSNA HERSEK'İN GECESİ

Diğer maçta ise Bosna Hersek sahasında Ermenistan’ı 4-1 mağlup etti. Ev sahibi, 31’de Spahic’in golüyle öne geçerken, 39’da Dzeko farkı ikiye çıkardı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Bosna Hersek, 55’te Muslimoviç’le durumu 3-0’a getirdi. 85’te Minasyan, Ermenistan’ın tek golünü kaydederken, 89’da tekrar sahneye çıkan Muslimoviç maçın skorunu 4-1 olarak belirledi.

bs