BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Dick Cheney hastanelik oldu

ABD Başkan Yardımcısı Dick Cheney'in kalbinde ritim bozukluğu olduğu belirlendi. Cheney, George Washington Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Abone ol

ABD Başkan Yardımcısı Dick Cheney'in kalbinde taşikardi tespit edildi. Bu nedenle Illinois'te düzenlenmesi planlanan kampanyaya katılması beklenen Cheney, programını değiştirmek zorunda kaldı. George Washington Üniversite Hastanesi'ne kaldırılan Cheney'in kalbindeki ritim bozukluğunun tedavisi için gerekli müdahalenin yapılacağı kaydedildi.

30'lu yaşlarından bu yana 4 kez kalp krizi geçiren 67 yaşındaki Cheney, son olarak 2000 yılında kalp krizi geçirmiş ve tedavi altına alınmıştı. Daha önce de kalpte ritim bozukluğu sebebiyle tedavi gören Cheney, 2000 yılından bu yana düzenli olarak kontrol altında tutuluyor.

CHENEY EVİNE DÖNDÜ

ABD'nin kalp hastası Başkan Yardımcısı Dick Cheney, tedavisinin ardından evine döndü.

Cheney'nin günlük faaliyetlerine de döndüğünü belirten sözcüsü Megan Mitchell, yazılı açıklamasında, Başkan Yardımcısının kalp ritmindeki bozukluğun tedavi edildiğini ve tedavi sırasında herhangi bir komplikasyon yaşanmadığını kaydetti.

Sözcü, başkentteki George Washington Üniversitesi hastanesinde tedavi gören 67 yaşındaki Cheney'nin günlük faaliyetlerine bıraktığı yerden devam edeceğini de belirtti.

Son 30 yılda 4 kez kalp krizi geçiren Cheney, kalbinde yine ritm bozukluğu saptanmasından dolayı Illınois eyaletine seçim ziyaretini iptal etmişti.