BIST 10.159
DOLAR 32,15
EURO 35,14
ALTIN 2.474,60
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Güdül'ün gururu oldular

Güdül Safiye Akdede Çok Programlı Lisesi Elektrik ve Elektronik Teknolojileri alanı öğrencileri finale kaldı.

Abone ol

Güdül Safiye Akdede Çok Programlı Lisesi Elektrik ve Elektronik Teknolojileri alanı öğrencileri,  Ses TV ve Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından,  Ankara merkez ve ilçeleri arasında düzenlediği  ‘Meslekler Yarışıyor’ programında finale kaldı..

51 Meslek Lisesi arasında finale çıkmayı başaran  Elektrik ve Elekronik  Teknolojileri alanı öğrencileri, canlı olarak yayınlanan yarı final yarışmasında Ankara Altındağ İskitler Endüstri Meslek Lisesi ve Sincan Fatih Endüstri Meslek Lisesi'ni eleyerek  finale çıkmaya hak kazandılar.

Küçük bir ilçenin temsilcileri olduğu için, yarışmaya katılan 51 meslek okulu tarafından kendilerine şans tanınmadığı belirtilen Güdül Safiye Akdede Çok Programlı Lisesi Elektrik ve Elekronik Teknolojileri alanı yarışmacı öğrencileri Serkan GÜL,Ömer AKSEN ve Ali AKSEN,''Bu yarışmalarda bize hiç şans tanımamışlardı. Halbuki bizler alan öğretmenimiz Kadir SÜMER ,Tuğrul YOLDAŞ ve Okul Müdürümüz Süleyman YILMAZ'ın büyük katkıları sayesinde zoru başardık. Amacımız finalde de başarılı olup, İlçemizin ve okulumuzun sesini duyurmak olacaktır.''dediler.
Final'in 5 Mayıs'ta saat 18.00'de yapılacağı bildirildi