BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

G.Saraylı yönetici bir anda yere yığıldı

Galatasaray Basketbol Şubesi'nin eski yöneticilerinden işadamı ve ünlü borsacı Ahmet Dedehayır; Doğançay'ın davetinde baygınlık geçirdi

Abone ol

Ünlü ressam Burhan Doğançay'ın eserlerinin tanıtıldığı davet sırasında Galatasaraylı eski yönetici Ahmet Dedehayır bir anda fenalaştı. İşadamının yere yığılması, salonda panik yaşanmasına neden oldu!

screen-shot-2011-11-18-at-3.38.05-pm.png

Ressam Burhan Doğançay'ın 'Kurdeleler Serisi' adlı çalışmalarından seçilen altı özel desenin yer aldığı tabaklar; önceki gün Sunset'te düzenlenen bir davetle tanıtıldı. Sunset'in; Doğançay Vakfı yararına Villeroy&Boch firmasına ürettirdiği tabaklar; sosyete ve sanat dünyasının ilgisini topladı.

SOSYETE ÜNLÜLERİ KATILDI

Angela ve Burhan Doğançay'ın, Sunset'in sahipleri Alize ve Barış Tansever'le birlikte ev sahipliği yaptığı etkinliğin konukları arasında; Bülent Eczacıbaşı, Beyhan Bağış, Faruk Eczacıbaşı, Ahmet Dedehayır ve Berrak Barut yer aldı. Kurdeleli tabaklardan elde edilecek gelir; kuruluş amacı Türk resim sanatını yurt içi ve yurt dışında tanıtmak olan Doğançay Sanat Kültür ve Eğitim Vakfı'na bağışlanacak.

AHMET DEDEHAYIR BAYGINLIK GEÇİRDİ

Galatasaray Basketbol Şubesi'nin eski yöneticilerinden işadamı ve ünlü borsacı Ahmet Dedehayır; Doğançay'ın davetinde baygınlık geçirdi. Tansiyonu düştüğü için bir anda yere yığılan Dedehayır, uzun süre baygın kalarak davetlilere korkulu anlar yaşattı. Hemen ilkyardım yapılan ünlü borsacı iyileştikten sonra mekandan ayrıldı. Ahmet Dedehayır; geçtiğimiz yıllarda eski ANAP milletvekili Cavit Kavak'ın yeğeni Banu Kavak'tan boşanma davası ile uzun süre gündemde kalmıştı.