BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

G.Saray’dan teklif var

Galatarasay’dan Spor Toto 2.Lig takımlarından Aydınspor 1923’e Sportif Direktörü Bülent Tulun aracılığıyla pilot takım teklifi yapıldığı öğr...

Abone ol

Galatarasay’dan Spor Toto 2.Lig takımlarından Aydınspor 1923’e Sportif Direktörü Bülent Tulun aracılığıyla pilot takım teklifi yapıldığı öğrenildi.
Geçtiğimiz günlerde Aydınspor 1923 Başkanı Şahin Kaya ile teknik direktör Mustafa Ceviz’in Muğla’da Galatasaray Sportif Direktörü Bülent Tulun ile bir araya geldiği belirtildi. Galatasaray A2 takımında forma giyen genç stoper Emre Can Coşkun’un transferi için bir araya gelen üçlünün, pilot takım konusunu konuştuğu ifade edildi.
Konuyla ilgili bilgiler veren Aydınspor 1923’ün Basın Sözcüsü Yüksel Macaroğlu, “Başkanımızla Sayın Tulun arasında geçmişten gelen bir dostluk var. Sayın Tulun, böyle bir teklifi bize sundu. Başkanımız, yönetim kuruluna bu konuyu ileteceğini söyledi. Önümüzdeki günlerde konuyla ilgili karar alacağız” dedi.

İSTANBUL KULÜPLERİ ZİYARET EDİLECEK
Öte yandan, kulüp olarak Galatasaray dışında Fenerbahçe ve Beşiktaş yönetiminden İstanbul’da görüşmek için randevu talep edeceklerini belirten Macaroğlu, “Önümüzdeki haftadan itibaren İstanbul ekiplerini ziyaret etmek istiyoruz. Galatasaray gibi, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın altyapısında ve A 2 takımında forma giyen oyuncularla anlaşabiliriz” diye konuştu.
(İHA)