BIST 10.046
DOLAR 32,42
EURO 34,56
ALTIN 2.383,47
HABER /  DÜNYA

G.Saray galibiyeti de 3 puan, 6 değil”

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Galatasaray maçının zor bir maç olacağını ama her maçın 3 puan değerinde olduğunu söyledi.<br/>K...

Abone ol

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Galatasaray maçının zor bir maç olacağını ama her maçın 3 puan değerinde olduğunu söyledi.
Kasımpaşa Kemerburgaz Tesisleri’nde Galatasaray maçı hazırlıklarına devam eden lacivert-beyazlı takımda, teknik direktör Shota Arveladze antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Galatasaray maçının zor olacağını belirten Shota, “Fikstüre bakılırsa çok önemli bir puan durumu var. Kolay maç olmaz. Ama güzel bir maç olacağına inanıyorum. İki kaliteli ve iyi oynayan takım karşı karşıya gelecek. Umarım seyirci için de güzel bir maç olur” dedi.

SHOTA: "GÜZEL BİR MAÇ BEKLİYORUM"
Basın mensuplarının, ’UEFA Şampiyonlar Ligi’nden yorgun dönecek bir takım olacak karşınızda. Bu sizin için avantaj mı yoksa dezavantaj mı olur?’ sorusu üzerine Shota Arveladze, bu seviyede oynayan futbolcuların yorgun olmayacağını dile getirerek, "Drogba nerede ise yirmi senedir böyle oynuyor. Keza Burak Yılmaz, Selçuk İnan da böyle. Galatasaray takımında buna herkesi ekleyebilirsiniz. Haftada üç maç onlar için normal, anormal bir şey değil. Biz de hazırlıklara devam ediyoruz. Tekrar ediyorum güzel bir maç bekliyorum” diye konuştu.
Şampiyonluk hakkında sorulan bir soruya ise Shota şöyle cevap verdi: “Çok erken. Hakikaten çok erken. Daha ilk yarı bitmedi. Maç maç bakıyoruz. Her galibiyete üç puan alıyorsunuz altı puan değil. 12. hafta daha yeni bitti. Fazla konuşmaya gerek yok. Her şey olabilir.”

YALÇIN: “ÜST SIRALARI ZORLAYACAK BİR EKİBİZ”
Kasımpaşa’nın kaptanı Yalçın Ayhan, hedefleri doğrultusunda Galatasaray maçını mutlak kazanmak istediklerini vurgulayarak, “Seyircimizin desteği ile kazanmak istiyoruz. İnşallah bu galibiyetle hedeflediğimiz yerlere geleceğimize de inanıyorum. Şuan şampiyonluk hakkında konuşmak için çok erken. Ama hedeflerimiz doğrultusunda gerçekten bu maç bizim için çok kritik. Üst sıraları zorlayacak bir ekibiz. Tabi ki bu maç bizim için kırılma maçı olacak” şeklinde konuştu.

BARIŞ: “BİZ MAÇTAN MAÇA BAKIYORUZ”
Kasımpaşalı genç futbolcu Barış Başdaş ise, geçen seneye göre hedeflerinin daha büyük olduğuna değinerek, “Biz ligin başında başlarken şampiyon olacağız diye bir hedefimiz yoktu. Maçtan maça bakıyoruz. Hedeflerimiz geçen seneye göre daha büyük. Tabii ki Galatasaray Türkiye’nin en iyi takımlarından biri. Çok büyük bir camia. İyi bir tempoda güzel bir maç olacağına inanıyorum. Bizim açımızdan ise zor bir maç olacak. Evimizde oynadığımız için avantajlı olabiliriz ama geçen sene Galatasaray ile oynadığımız karşılaşmadaki gibi ciddiyetimizi korumalıyız. Kazanmak istiyoruz ve galip geleceğimize de inanıyorum. Kasımpaşa’nın hedefleri arasında Avrupa’ya gitmek var. Geçen sene biz bu şansı yakalayabilirdik. İyi de bir serimiz vardı. Bu sene maçtan maça düşünüyoruz. Güzel bir şekilde sezona giriş yaptık. Tabii ki hedefimiz arasında Avrupa’ya gitmek var. Şuan hepsi yolunda gidiyor, ama bunu sezon sonuna kadar taşımamız lazım” açıklamasında bulundu.
(İHA)