BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.408,63
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

GPlus Divan Residence satışa çıktı

Mimari tasarımı Suyabatmaz-Demirel Mimarlık'a ait olan G Plus Divan Residence lansamana özel fiyatlarıyla satışta.

Abone ol

Mimari tasarımı Suyabatmaz-Demirel Mimarlık'a ait olan G Plus, TEM Otoyolu'nu birbirine bağlayan Basın Ekspres Otoyolu üzerinde yer alması ve Atatürk havalimanı'na olan yakınlığıyla dikkat çekiyor.

G Plus'ta konutların metrekare birim fiyatları 4 bin 700 liradan başlayarak 5 bin 150 liraya kadar yükseliyor. Mar Yapı projesi olan G Plus, Güneşli'de konumlandırılıyor. İlk etabı Konut, ikinci etabı ise Otel olarak tasarlanan G Plus'ta Divan kültürünü oluşturan tüm unsurlar, Modern mimariyle bir araya geliyor. Otelcilik alanında Türkiye'nin ekol markalarından biri olan Divan, tarzını Güneşli'ye taşıyor. Türkiye'nin ilk Divan Residence'ı Mar Yapı tarafından inşa edilen G Plus'ta hayat buluyor...

GPlus Divan Residence'ta fiyatlar 280 bin liradan başlayarak 420 bin liraya kadar yükseliyor.

Arsa alanı 32 bin metrekare olarak belirlenen G Plus, 22 katlı iki bloktan meydana geliyor. Mimari tasarımı Suyabatmaz-Demirel Mimarlık'a ait olan G Plus, TEM Otoyolu'nu birbirine bağlayan Basın Ekspres Otoyolu üzerinde yer alması ve Atatürk havalimanı'na olan yakınlığıyla dikkat çekiyor. Biri 18, diğer 22 katlı bloklarda toplam 275 konuttan oluşan GPlus Güneşli'nin Ofis alanı 3 bin 900 metrekare. 40 mağazanın da hizmet vereceği GPlus Güneşli, sakinlerine kendilerine ayrılmış özel alanlarında teknoloji destekli güvenli bir yaşam sunarken kamusal anlamda kentin içinde, kentle bütünleşmiş ve kentsel yaşamın tüm cazibe ve çeşitliliğinin deneyimlendiği zengin ve farklı fırsatlar veriyor.

G Plus'ın ayrıcalıklı dünyasında "kurumsal Kiralama" sistemi ile kazançlı bir Yatırım fırsatı sizi bekliyor. Hem kazançlı bir yatırımın tadını çıkarın hem de G Plus'lı olmanın rahatlığını yaşayın. İş hayatını yeni bir bakış açısı getiren G Plus Ofis alanları, şıklığı ve konforu bir arada sunuyor.

G Plus İletişim bilgileri

Web: www.gplus.com.tr

E-posta: info@gplus.com.tr

Tel: 0 212 543 76 77