BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,89
ALTIN 2.443,14
HABER /  DÜNYA

Futbolcuyu yaka paça dışarı attı

Çin Süper Ligi’nde oynanan bir futbol müsabakasında, rakip futbolcunun zamanı geçirmek için yerde yattığını iddia eden bir futbolcu, kendisi...

Abone ol

Çin Süper Ligi’nde oynanan bir futbol müsabakasında, rakip futbolcunun zamanı geçirmek için yerde yattığını iddia eden bir futbolcu, kendisini saha dışına sürükledi. Olay sonrası saha karıştı.
Kümede kalma savaşı veren Changchun Yatai ile Galatasaraylı futbolcu Didier Drogba’nın eski takımı olan Shanghai Shenhua arasında oynanan maçta Shanghai’nin orta saha futbolcusu Wang Shouting’in rakibi Matt Mckay’a yaptığı hareket sonrası ortalık birbirine karıştı. Bir hava topu mücadelesi sonrası Avustralyalı futbolcu Mckay’in dakikalarca yerde yatarak kalkmamasına sinirlenen Shouting, rakibini sürüyerek saha dışına çıkardı. Olay sonrası sahadaki futbolcular birbirine girerken hakem ise Shuoting’e 2. sarı karttan kırmızı kart vererek oyundan attı. Mücadele sonrası açıklama yapan Shanghai takımı oyuncuları rakip takımın kümede kalma savaşı verdiğini ve McKay’ın zamanı geçirmek için bu şekilde davrandığını belirttiler. Maçın sonunda ise gülen taraf maçı 1:0 kazanan Changchun Yatai takımı oldu.
(İHA)